Volonterski tim Meridiana obišao najugroženije u Borskom okrugu i obezbedili pakete pomoći
Foto: Promo

Volonterski tim Meridiana obišao najugroženije u Borskom okrugu i obezbedili pakete pomoći

Društvo -

Kompanija Meridian nastavlja da i u najtežim trenucima podseća zašto joj je društvena odgovornost prioritet u poslovanju na svim tržištima kako do sada, tako i u periodu pred nama.

U nastavku velike akcije dopremanja pomoći za građane Srbije najteže pogođene pandemijom virusa korona, volonterski tim Meridiana je obišao naselje Kobišnica i selo Štubik kod Negotina, i tom prilikom meštanima uručio pakete sa najneophodnijim životnim namirnicama i sredstvima za higijenu.

Paketi su građanima dopremljeni i uručeni direktno na kućnu adresu, kao znak solidarnosti i podrške u danima najvećih iskušenja za našu državu i narod.

Hvala Meridainu što ste nas se setili u ovom momentu kada nikom od nas nije lako. Ovi paketi puno će značiti za prvo vreme dok traje ovakva situacija, ali nam puno više znači vaša pažnja, jer ne zaboravite da svaka nedaća teže pogodi ljude u malim mestima kakvo je Kobišnica”, izjavila je Nadežda Trailović, meštanka ovog naselja.

foto: Promo

Biti uspešan na tržištu znači i deliti sa lokalnom zajednicom. Zato će kompanija Meridian nastaviti da sa svojim ljudima premreži i obiđe čitavu Srbiju kako ne bismo zaboravili nijedan deo naše zemlje kojem je sada pomoć i podrška važnija nego ikada proteklih godina.

Ne zaboravimo najveće junake ovog trenutka – naše hrabre lekare i medicinske radnike. Divimo se vašoj snazi, entuzijazmu i žrtvi da se izborite za svaki ugroženi ljudski život.

foto: Promo

Meridian je i proteklom periodu bio donator Instituta za majku i dete, Dečijoj bolnici za plućne bolesti, Kliničko – bolničkom centru “Dragiša Mišović”, Gerontološkom centru Beograd, bolnici u Nišu kao i Društvu za mentalno nedovoljno razvijena lica (MNRL) Pirot, Centru za palijativno zbrinjavanje – BELhospice i drugim organizacijama i ugroženim društvenim grupama. U saradnji sa Crvenim krstom pomogli smo brojne gradove i opštine u Republici Srpskoj i Crnoj Gori, gde smo donirali pakete pomoći najugroženijim kategorijama stanovništva.

Meridian - uvek uz svoj narod kad je najteže

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track