OVO NIJE MILOSTINJA VEĆ POKLON OD SRCA: Zemunac Jovan je svojim oglasom oduševio celu Srbiju, pogledajte i zašto!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

svaka čast

OVO NIJE MILOSTINJA VEĆ POKLON OD SRCA: Zemunac Jovan je svojim oglasom oduševio celu Srbiju, pogledajte i zašto!

Društvo -

Vreme korone pokazalo je da ima puno humanih ljudi, spremnih da pomognu onima u nevolji, a jedan Beograđanin, tačnije Zemunac, oduševio je celu Srbiju svojim oglasom.

On je naime na popularnoj platformi za kupovinu i prodaju oglasio da poklanja veliki plazma televizor uz koji daje jedan poseban paket sa hranom, i određenom svotom novca.

"Uz TV ide i lep paket! Paket sadrži sledeće: 2kg brašna, 1kg šećera, 1kg soli, 2l ulja, 1kg kukuruznog brašna, 500gr kvasca, 4l mleka, 1.5l jogurta, 2 sardine, 2 tunjevine, 2 mesna nareska, 5 pakovanja makarona, 5 pašteta, 500gr euro krema, 2 plazme, 20 jaja, somborska feta, 4l koka kole, 3l kisele vode,1l sirupa za razblaživanje, 1l Mera za sudove, 1l asepsola,10 zastitnih maski, 3kg praska za veš, 3 milka čokolade,2 kg pirinča,3 smokija,1 čips,3 cokoladne napolitanke i 2000 dinara", navedeno je uglasu.

foto: Printscreen

On je ipak naglasio da želi da pomogne samo porodici ili samohranim majkama, koji, kako je naveo nisu u mogućnosti da sebi priušte ovako nešto, koji teško žive.

Jovan, kako je ime ovog našeg sugrađanina, naveo je da ovim poklonom želi da im bar malo olakša život i donese malo sreće i osmeha.

"Ovo nije milostinja već poklon od srca", naveo je u oglasu, i na kraju obećao i da će sve navedeno lično dovesti svojim automobilom.

Jovane, šta da kažemo, svaka čast, i nadamo se da će ovi pokloni otići u prave ruke.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track