VASKRŠNJE ČUDO U MANASTIRU TUMANE: Svetitelji Nikoli iscelili karcinom pluća!
Najposećenija svetinja... Manastir Tumane, Foto: Milana Petković

Vera

VASKRŠNJE ČUDO U MANASTIRU TUMANE: Svetitelji Nikoli iscelili karcinom pluća!

Društvo -

Molitve svetiteljima Zosimu i Jakovu, čije mošti počivaju u najposećenijoj svetinji SPC manastiru Tumane, iznedrile su još jedno isceljenje, što je ovog puta zabeleženo kao vaskršnje čudo - molitve su starijem čoveku pomogle da pobedi karcinom pluća!

Na Fejsbuk stranici ovog manastira na dan Vaskrsa objavljen je tekst pod nazivom „Svetitelji iscelili karcinom pluća“, kao i poruka vernice Marije Popović iz Obrenovca, čiji je otac pobedio opaku bolest.

- Juna 2019. mom ocu Nikoli dijagnostikovan je rak na desnom plućnom krilu. Lečenje je započeto hemioterapijama, paralelno smo uključili i alternativnu medicinu uz nadzor lekara. Borba za život mog oca se ne prekida - mi se ne predajemo - napisala je Marija.

Ona je dodala da su po nečijem savetu otišli u Tumane, na molitvu svetiteljima u februaru 2020.

- Gužva u manastiru bila je velika, ali je i naša vera u boga bila velika, a volja jaka, nepokolebljiva.

Na povratku kući tati se vratilo samopouzdanje, bolje se osećao, čak mu se i osmeh vratio. Vera u boga ipak nadjača sve! Dve nedelje nakon naše posete manastiru otišli smo na konzilijum s rezultatima skenera. Doktorka nam je s čuđenjem saopštila da je rak na desnom plućnom krilu nestao! Slava bogu! - napisala je Marija u pismu koje je obavljeno na stranici manastira.

Kurir.rs/ M. B. Foto: Screenshot Hram TV, Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track