BEZ GUŽVE NA PUTEVIMA: Teretnjaci na Kelebiji čekaju sat vremena
Foto: N.H.

RADOVI NA VIŠE MESTA

BEZ GUŽVE NA PUTEVIMA: Teretnjaci na Kelebiji čekaju sat vremena

Društvo -

Putevi Srbije obavestili su danas da su završeni radovi na auto-putu E-70, granični prelaz Batrovci - Kuzmin 1, u zoni naplatne stanice Šid i mosta na reci Bosut, iz smera graničnog prelaza Batrovci ka Beogradu i da se saobraćaj odvija normalno.

Na putu Kula (Bačka Topola) - Vrbas (Savino Selo) radovi na pojačanom održavanju kolovoza trajaće do 21. novembra a saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila.

Zbog radova izmenjen je režim saobraćaja na putu Pepeljevac - Velika Vrbnica, i tu je sada brzina ograničena na 40 kilometara na sat uz poštovanje gradilišne saobraćajne signalizacije.

Na putu Topola-Rudnik, zabranjeno je kretanje vozila čija ukupna masa prelazi 3,5 tona.

Na putu Ljubovija - Rogačica, zbog radova na mostu preko reke Trešnjice, do 30. aprila , saobraćaj za putnička vozila preko mosta odvija se naizmenično, dok je zabranjen saobraćaj za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 3 tone.

Alternativani pravac ovom putu je je put Valjevo - Debelo brdo - Rogačica.

Putevi Srbije saopštili su da na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije od 13.15 časova teretna vozila se na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavaju 60 minuta.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track