VOZAČI, PAŽNJA: Radovi na auto-putu E75, ali i na ovim putevima
Foto: Beoinfo

Putevi Srbije

VOZAČI, PAŽNJA: Radovi na auto-putu E75, ali i na ovim putevima

Društvo -

BEOGRAD - Putevi Srbije saopštili su danas da se na auto-putu E75 i na više puteva u Srbiji odvijaju radovi.

Na putu Aljinovići - Sjenica traju radovi na pojačanom održavanju, uz adekvatnu saobraćajnu signalizaciju i opremu. Na auto-putu E-763, posle stajališta kod Lajkovca, u smeru ka Čačku, radi se na sanaciji klizišta u zaustavnoj saobraćajnoj traci, tako da radovi ne utiču na saobraćaj.

Na putu Markovac - Aranđelovac traju radovi na popravci mosta preko reke Misače, uz naizmenično propuštanje vozila. Alternativni putni pravac je Mladenovac - Belosavci - kružni tok u Krćevcu - Aranđelovac.

Na auto-putu E-75, na obilaznici oko Beograda, u zoni mosta preko reke Save, traju radovi na izgradnji zelenog pojasa i postavljanju javne rasvete.

Saobraćaj iz pravca Ostružnice se preusmerava u levu kolovoznu traku.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, dok teretna motorna vozila na prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje čekaju dva sata.

Zbog radova obustava saobraćaja na putu Lapovo - Svilajnac

Saobraćaj na delu državnog puta od raskrsnice za Lapovo kod mosta preko Velike Morave do ulaza u Svilajnac obustavljen je do 16 sati zbog izrade habajućeg sloja asfalta. alternativni putni pravac za vozila koja se kreću ka Beogradu je Svilajnac - Žabari - Velika Plana, dok je za vozila koja se kreću ka Niš to put Svilajnac - Medveđa - Jagodina. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track