VULIN SE ZAHVALIO RUSKOJ VOJSCI NA POMOĆI SRBIJI: Bili su baš tamo gde je najteže i gde postoji mogućnost zaraze
Foto: Beta/Ministarstvo odbrane Srbije/Duška Stefanović

borba protiv korne

VULIN SE ZAHVALIO RUSKOJ VOJSCI NA POMOĆI SRBIJI: Bili su baš tamo gde je najteže i gde postoji mogućnost zaraze

Društvo -

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa šefom delegacija ekspertskih timova Oružanih snaga Ruske Federacije Mihailom Černišovim, kojem je zahvalio što su ruski vojnici došli da pomognu Srbiji u borbi protiv korona virusa, u trenutku kada se i Ruska Federacija suočava sa posledicama pandemije kovida-19.

"Ovi ljudi pokazali su koliko znaju, koliko umeju, ali iznad svega koliko su vredni i posvećeni svom poslu. Bili su baš tamo gde je najteže. Išli su tamo gde postoji mogućnost zaraze, tamo gde je trebalo izboriti se sa ovim virusom, rekao je Vulin", saopštilo je Ministarstvo odbrane.

"Pokušali smo da uradimo sve što smo mogli, kako bismo zajedno pobedili korona virus, bez obzira što je i u Ruskoj Federaciji trenutno veoma teška situacija", poručio je Černišov.

Sastanku su prisustvivali i zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije Petar Cvetković i zamenik gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, koji je zahvalio vlasnicima hotela "Hilton", jer su za 87 pripadnika Oružanih snaga Ruske Federacije omogućili besplatan boravak.

(Kurir.rs/FoNet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track