E- commerce platforma - prvo rešenje za vaš online biznis
Foto: Promo

Požurite, konkurs za besplatnu online prodavnicu traje do 21. juna!

E- commerce platforma - prvo rešenje za vaš online biznis

Društvo -

Online prodaja i kupovina – šansa su da svoj biznis osavremenite!

Trgovina preko interneta u Srbiji tokom 2019. godine porasla je za 32,8 odsto u odnosu na godinu dana ranije, a kolike su razmere ekspanzije elektronske trgovine kod nas, još bolje ilustruje činjenica da je ona viša u odnosu na 2016. za čak za 302 odsto.

Sve ovo je krajnje očekivano: internet je odavno bezbedno mesto za kupovinu, a prednosti ovakvog vida elektronske trgovine, više su nego očigledne. Najvažnija je sigurno ušteda vremena - internet prodavnicama pristupate odakle god želite i to 24 sata dnevno 365 dana godišnje.

foto: Promo

Do nedavno skrivena prednost online trgovine je i ta što je u odnosu na tradicionalnu mnogo prilagodljivija i funkcioniše, bez obzira na sve. Čak i u uslovima vanrednog stanja internet prodaja nesmetamo se odvija, za razliku od klasične trgovine. Odsustvo fizičkog kontakta takođe je velika pogodnost koja će se u danima koji dolaze tek ispoljiti. Zbog svega ovoga odluka da svoj biznis preselite na internet platformu pravi je izbor.

E-commerce platforma – jedna prodavnica za ceo svet

Jedna od najnovijih je E-commerce platforma Raiffeisen banke koja pomaže firmama da započnu i razviju svoj internet biznis i trasira im najlakši put ka online prodaji. Preko nje možete da prodajete i naplaćujete online, da svoje proizvode prezentujete na najbolji način, iod zainteresovanih posetioca napravite lojalne kupce. Odlična pogodnost koju vam ova platforma pruža jeste kontinuirano učenje iz ponašanja vaših kupaca iz dostupnih analitika.

foto: Promo

Dobra vest je da ovoj platformi kupci mogu pristupati preko tableta, mobilnih telefona, netbooka, ako se zna da je 80% kupovina na internetu započeto ovim putem. Kupcima je omogućeno da plaćaju bilo kojom karticom domaćih ili stranih banaka. I ne zaboravite – vaše tržište postaje ne samo cela Srbija, već ceo svet.

foto: Promo

Novina je da u periodu do 21. juna 2020., zahvaljujući konkursu koji su pokrenule kompanija Visa i Raiffeisen banka, možete besplatno otvoriti svoju internet prodavnicu uz koju je uključeno i jednogodišnje održavanje. Ostale pogodnosti su obuka za korišćenje, fotografisanje i drugo.

foto: Promo

Za uslugu se možete prijaviti na lak način: ili tako što ćete online aplicirati putem upitnika na sajtu E-commerce platforme ili na sajtu Raiffeisen Banke.

Kompanija Visa

Mreža koja povezuje svet

Kompanija Visa u Srbiji posluje više od 35 godina. Visa svakodnevno povezuje ljude svojim inovativnim platnim rešenjima.

Prioritet ove kompanije za globalne tehnologije plaćanja jeste zaštita korisnika kartica i obezbeđivanje bezbednost plaćanja, bilo putem interneta ili prilikom kupovine u radnjama.

Raiffeisen banka

Raiffeisen banka a.d. Beograd je jedna od vodećih banaka u Srbiji po svim najvažnijim kriterijumima. Svoje poslovanje u Srbiji započela je 2001. godine, kao prva domaća banka u stoprocentnom stranom vlasništvu.

Raiffeisen banka posluje u okviru grupacije Raiffeisen Bank International, jedne od najvećih bankarskih grupacija u srednjoj i istočnoj Evropi.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track