PRIČA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Svedočenje Jefimije i Ranka Đinovića o zločinima OVK terorista UŽAS (VIDEO)
Foto: Printscreen

JUTARNJU PROGRAM KOD JOVANE

PRIČA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Svedočenje Jefimije i Ranka Đinovića o zločinima OVK terorista UŽAS (VIDEO)

Društvo -

Ranko i Jefimija Đinović ispričali su zastrašujuću priču o monstrumima koji su 1999. hodali južnom srpskom pokrajinom. Zlikovci OVK su počinili zlodela, neshvatljiva ljudskom umu, a sve uz podršku njihovih saveznika iz NATO alijanse, koji su napali SRJ i pružili podršku teroristima.

U jutarnjem progamu TV Happy gost urednice i voditeljke Jovane Jeremić- Milošević bili su Ranko i Jefimija Đinović, koji su govorili o svojim teškim sećanjima na rat na Kosocvu i Metohiji 90-tih i užasnim zločinima Albanaca iz OVK.

foto: Printscreen

Porodica Đinović je morala da napusti Đakovicu, gde su ostavili sve što su imali, a Jelena se, iako je bila dete kada je počela NATO agresija na Kosovu i Metohiji, i danas pamti zvuk zastrašujućih projektila.

Jefimijin otac, Ranko Đinović je u emisiji ispričao kako su mu Albanci ubili brata, i bukvalno ga isekli ga na komade.

Jovana Jeremić, urednik i voditelj
Jovana Jeremić, urednik i voditelj foto: Printscreen

- Sekli su ruke motornom testerom, a prethodno su izvadili oba oka, pa isekli jedno pa drugo uvo. Srce su mu proboli nožem, a nakon toga dok je čovek bio jož živ urinirali po njemu. Posle su mog brata i ostale žrtve spakovali u kese, i tako su pronađeni, ispričao je Ranko Đinović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track