PREUZIMANJE POŠILJKI NA BENZINSKIM STANICAMA NIS-A: Kako do porudžbine u „dva klika“
Foto: Promo

Paketomati

PREUZIMANJE POŠILJKI NA BENZINSKIM STANICAMA NIS-A: Kako do porudžbine u „dva klika“

Društvo -

Kako da na brz, bezbedan i pouzdan način preuzmete svoju pošiljku, i sve to dok točite gorivo? To od sada možete da učinite u par jednostavnih koraka, zahvaljujući novoj usluzi koja je dostupna na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Reč je o inovativnim skladišnim uređajima za preuzimanje paketa – paketomatima.

Inovacija preuzimanja paketa na benzinskim stanicam prvi put je dostupna u Srbiji i sprovedena je u saradnji sa kurirskom službom D Express. Sve što je potrebno jeste da prilikom onlajn porudžbine ili porudžbine pozivom na broj ove kurirske službe, kao adresu isporuke navedete jednu od trideset NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica na kojima je usluga omogućena. Kurirska služba će zatim vašu pošiljku ostaviti u paketomatu, a vi preuzimate pošiljku u dva jednostavna klika unosom koda dobijenog putem mobilnog telefona Pakete možete podizati u vreme koje Vam odgovara i na stanici koju odaberete za mesto dostave, a plaćanje se može obaviti onlajn ili pouzećem na kasi maloprodajnog objekta.

foto: Promo

Ideja za paketomat potekla je od stalnog rada inovativnog tima NIS-a na poboljšanju korisničkog iskustva, praćenju tekućih potreba korisnika i globalnih trendova kada je reč o primeni inovacija u svim segmentima poslovanja. Istovremeno, uvođenje paketomata omogućilo je NIS-u da postane prvi maloprodajni lanac koji nudi ovakvu uslugu na domaćem tržištu, a kompanija će nastaviti da širi mrežu benzinskih stanica na kojima će ova jedinstvena usluga biti dostupna, kako bi što veći broj potrošača i građana mogao da uživa u njenim benefitima.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track