PRAVDA ZA KAJU: Ljubitelji životinja traže da se kazni dečak koji je zakucao keruši ekser u glavu!
Foto: Facebook Printscreen

tuga

PRAVDA ZA KAJU: Ljubitelji životinja traže da se kazni dečak koji je zakucao keruši ekser u glavu!

Društvo -

Ljudi koji vole životinje ljuti su i traže da se kazni dečak (12) koji je keruši Kaji u Novom Sadu pre nekoliko dana zakucao ekser u glavu, posle čega je pas uginuo.

Ljubitelji životinja su napravili online peticiju pod nazivom "Pravda za Kaju", koju je do sada potpisalo već 10.464 ljudi. "Molim vas, u znak sećanja na Kaju da se svi da se pokrenemo i damo svoj potpis, pokrenimo peticiju, da se kazni to derište (makar novčano) !!!!!! Ne dozvolimo da sve ovo prođe nekažnjeno !!!!

foto: Foto FACEBOOK/UDRUŽENJE ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA NOVI SAD

Danas je Kaja, sutra može biti bilo koji ljubimac ! Molim vas , udružimo se sada svi, PRAVDA za KAJU !!!!!! Ta novčana kazna, neka ide u svrhe za zaštitu životinja i njihove potrebe !!!! Hoćemo pravdu za Kaju!!!!!!!!!! Nemojmo stati ovde! Sutra može biti nečiji drugi pas!", piše u apelu na sajtu peticije online.

Kuja Kaja uprkos borbi veterinara za njen život, nije uspela da preživi. Udruženje za zaštitu životinja Spans objavilo je na svom fejsbuk profilu video-snimak nesrećne životinje koja leži na krevetu.

U utorak oko 20 časova Spansu su građani javili da su na Satelitu primetili psa sa zabijenim ekserom u glavu.

Policija je ubrzo identifikovala dvanaestogodišnjeg decaka iz Novog Sada, sa kojim je obavljen razgovor u prisustvu staratelja, ali je on pušten jer je krivicno neodgovoran pošto je maloletan. Nezvanično, dečak je psa udario letvom na kojoj je bio zakucan ekser.

Kurir.rs/Mondo

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track