STANJE NA PUTEVIMA: Oprez, kolovozi mokri, saobraćaj pojačan ka izletištima zbog vikenda
Foto: Marina Lopičić

AMSS

STANJE NA PUTEVIMA: Oprez, kolovozi mokri, saobraćaj pojačan ka izletištima zbog vikenda

Društvo -

BEOGRAD - Povremeni pljuskovi praćeni grmljavinom i danas će prema najavi meteorologa vozačima donositi promenljivo stanje kolovoza, ali i smanjenu vidljivost, saopštio je AMSS.

Na putevima će povremeno biti veći broj vozila koji vode ka izletištima ili vikend naseljima. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije": na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS - dobijenim u 5.45, na graničnim prelazima nema zadrzavanja ni za putnička ni za teretna vozila.

Zbog radova na više puteva izmenjen režim saobraćaja

Putevi Srbije su saopštili da su zbog radova na više puteva izmenjeni režimi saobraćaja. Na putu Brza Palanka - Negotin, u oba smera, od 8. juna do 1. avgusta izvodiće se radovi na popravci mostova, a saobraćaj će se u zoni mostova odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforskom signalizacijom.

Na auto-putu E-70, pre čeone naplatne stanice Šid i posle nje, od danas, će se tokom izvođenja radova saobraćaj odvijati dvosmerno na levom poluprofilu auto-puta, do 20. juna, a benzinska stanica Mol koja se nalazi u zoni radova biće zatvorena.

foto: Youtube Printscreen

Na putu Sastav Reka - Crna Trava, biće izvođeni radovi na krpljenju udarnih rupa, uz naizmenično propuštanje vozila. Radovi će biti u periodu od 8. do 12. juna tokom dana od 7 do 17 sati.

Na putu Ljig-Preljina, do 20. juna, od 7 do 19 sati, biće obavljani radovi na pranju tunela. U zoni radova, biće zatvorena vozna, odnosno, preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila u slobodnoj traci.

Na auto-putu E-763, deonica Surčin - Obrenovac, do 8. juna, od 7 do 15 sati, biće izvođeni radovi na košenju trave u putnom pojasu, u oba smera, a ovi radovi su u zaustavnoj saobraćajnoj traci.

Putevi Srbije saopštavaju da na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track