MINISTAR ĐORĐEVIĆ NAREDIO POSLE ODUZIMANJA DETETA SAVIĆIMA Odmah da se smeni direktor Centra za socijalni rad u Subotici
Foto: Marina Lopičić

usvojitelji očajni

MINISTAR ĐORĐEVIĆ NAREDIO POSLE ODUZIMANJA DETETA SAVIĆIMA Odmah da se smeni direktor Centra za socijalni rad u Subotici

Društvo -

BEOGRAD/SUBOTICA - Ministar za rad Zoran Đorđević naložio je danas nadležnom Pokrajinskom sekretarijatu da hitno donese odluku o smeni direktora Centra za socijalni rad u Subotici, zbog propusta u slučaju usvojenja trogodišnje devojčice.

"Ja sam danas naložio dve stvari. Sektor za socijalnu zaštitu i brigu o porodici će tražiti od Pokrajinskog sekretara da hitno donese odluku o smeni direktora Centra za socijalni rad u Subotici i da pokrene odgovornost svih u lancu koji su upravo doveli do ovakvog slučaja", rekao je Đorđević posle sastanka sa usvojiteljima, porodicom Savić.

Takođe, Đorđević je naložio i da se sva dokumentacija vezana za taj slučaj iz Centra za socijalni rad i Pokrajinskog sekretarijata dostavi Ministarstvu kako bi se, kaže, stručni ljudi i komisije, upoznali sa celom dokumentacijom i procenili da li su i kakve nepravilnosti načinjene.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track