OPUŠTENO I BEZBEDNO NA PUT: DDOR i JUTA predstavili nove polise sa osiguranjem u slučaju od oboljevanja od koronavirusa!
Foto: Tamara Trajković

novine

OPUŠTENO I BEZBEDNO NA PUT: DDOR i JUTA predstavili nove polise sa osiguranjem u slučaju od oboljevanja od koronavirusa!

Društvo -

DDOR osiguranje i JUTA su u hotelu Metropol predstavili nove polise putnog osiguranja, prvi koji je namenjen gostima hotela, banja, odmarališta i drugih smeštajnih objekata i drugi koji je kreiran za putnike koji su odlučili da putuju u inostranstvo, a žele dodatnu zaštitu u slučaju oboljevanja od koronavirusa, a koje se mogu kupiti od sutra.

Markiđani i Seničić
Markiđani i Seničić foto: Tamara Trajković

- Preporuka stručnjaka je da odmor provedu na teritoriji Srbije, jer je sprovođenje protokola u slučaju oboljevanja od koronavirusa efikasnije. Ukoliko ipak dođe do toga da se kod nekoga od gostiju hotela tokom boravka u smeštaju ili nakon izlaska konstatuje COVID-19 i bude potrebna hospitalizacija, DDOR osiguranje će obezbediti isplatu fiksnog iznosa za svaki dan proveden u bolnici. Ipak, veliki broj turista će želeti da ide na more i putovaće u inostranstvo. Mi se brinemo i o njima, te smo pripemili posebnu verziju standardnog putnog zdravstvenog osiguranja sa dodaatom zaštitom od COVID-19. Tako će svi turisti koji se zapute ka inostranim destinacijama moći da iskoriste leto za opuštanje - poručio je Đorđo Markiđani, predsednik Izvršnog odbora DDOR i pozvao turiste na odogovorno ponašanje - držanje distance, pranje ruku i nošenje maski.

Đorđo Makriđani ispred DDOR-a predstavio novine
Đorđo Makriđani ispred DDOR-a predstavio novinefoto: Tamara Trajković

Aleksandar Seničić direktor JUTA naglasio je da je DDOR višegodišnji partner.

direktor juta aleksandar seničić
direktor juta aleksandar seničićfoto: Tamara Trajković

- Za četvoročlanu porodicu razlika u ceni za polisu putnog osiguranja 10 do 15 evra za 10 dana na obližnjim morima. Svako ko oboli od korone imaće pomoć i podršku u inostranstvu uz pristojnu sumu od 1000 evra po osobi za troškove lečenja, kao i 400 evra u gotovini za slučaj hospitalizacije - naveo je Seničić.

(Kurir.rs/ J.I./ Foto: Tamara Trajković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja