Najnovije vesti

CRNOGORCI AŽURIRALI SPISAK ZEMALJA KOJI BEZ OGRANIČENJA MOGU UĆI U ZEMLJU: SRBIJE i dalje NEMA na listi!
Foto: Shutterstock

Lista će važiti od 29. juna do 5. jula u ponoć

CRNOGORCI AŽURIRALI SPISAK ZEMALJA KOJI BEZ OGRANIČENJA MOGU UĆI U ZEMLJU: SRBIJE i dalje NEMA na listi!

Društvo

Institut za javno zdravlje Crne Gore ažurirao je spisak zemalja iz kojih dolazak u Crnu Goru ne predstavlja predmet posebnih ograničenja i javno zdravstvenih mera i koji je kraći za 40 država. Srbija, međutim, i dalje nije na toj listi.

Lista će važiti od 29. juna do 5. jula u ponoć.

Na novoj listi država iz kojih je moguć dolazak bez ograničenja kretanja u vezi sa Kovidom-19 objavljena je na internet stranici Instituta za javno zdravlje sada je 66 država, prenosi portal RTCG.

To su Alžir, Angola, Andora, Australija, Austrija, Bahami, Barbados, Brunej, Bugarska, Češka, Danska, Estonija, Fidži, Filipini, Finska, Grčka, Grenland, Gruzija, Holandija, Hrvatska, Indonezija, Irska, Island, Jamajka, Japan, Jordan, Južna Koreja, Kambodža, Kina, Kipar, Kostarika, Kuba, Letonija, Liban, Litvanija, Luksemburg, Madagaskar, Mađarska, Malta, Malezija, Maroko, Mauricijus, Monako, Mongolija, Mozambik, Nikaragva, Nemačka, Norveška, Novi Zeland, Palestina, Papua Nova Gvineja, Paragvaj, Republika Slovačka, Sejšeli, Senegal, Slovenija, Švajcarska, Tadžikistan, Tajland, Trinidad i Tobago, Tunis, Urugvaj, Uzbekistan, Venecuela, Vijetnam i Zambija.

Odobren ulazak uz PCR test

Lista država čiji rezidenti mogu ući u Crnu Goru uz negativan rezultat pi-si-ar testa na Kovid-19 akreditovane laboratorije, star ne više od 48 sati, ista je kao i prošle nedelje.

Na njoj su Albanija, Bosna i Hercegovina, tzv. država Kosovo, Turska, Izrael, Poljska, Rumunija, Italija i Ukrajina.

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...