Drive Go - plaćanje goriva bez odlaska na kasu
Foto: Promo

Drive Go - plaćanje goriva bez odlaska na kasu

Društvo -

Kao kompanija koja prati savremene svetske trendove, ali i brine o svojim potrošačima, kompanija NIS je ove godine uvela na tržište Drive.Go mobilnu aplikaciju kojom potrošači mogu da plate gorivo na točionom mestu, bez odlaska na kasu. Ova usluga je prvi put dostupna korisnicima u Srbiji, a NIS je još jednom pokazao svoju odgovornost i spremnost da odgovori različitim izazovima, poput onih sa kojima smo se susreli od početka pandemije virusa Covid-19.

foto: Promo

Plaćanje goriva mobilnom aplikacijom na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama je brzo, sigurno i veoma jednostavno, a sve što je potrebno jeste da se instalira Drive.Go mobilna aplikacija sa Google Play ili Apple Store-a i prilikom registracije unese bankarska kartica kojom će se obavljati plaćanje. Korišćenje aplikacije podrazumeva skeniranje QR koda koji se nalazi na točionom mestu, što potrošač može da uradi sa svog mobilnog telefona, direktno iz automobila. Nakon što natoči potrebnu količinu goriva, klikom na dugme Plati u samoj aplikaciji proces plaćanja je završen. Dodatno, aplikacija pruža mogućnost registracije kartice lojalnosti „Sa nama na putu“ što omogućava njenim korisnicima da prilikom svake kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama prikupljaju bonus poene.

Kompanija NIS konstantno radi na povećanju broja benzinskih stanica na kojima je ova usluga dostupna, a trenutno se Drive.Go koristi na više od 80 NIS Petrol i GAZPROM maloprodajnih objekata širom Srbije. Kompletan spisak kao i više informacija o načinu korišćenja Drive.Go mobilne aplikacije, dostupno je na potrošačkim sajtovima NIS-a, www.nispetrol.rs/sr/drive-go i www.gazprom-petrol.rs/drive-go kao i besplatnim pozivom na telefon kol centra kompanije: 08 0000 8888.

foto: Promo

Posetite neku od brojnih NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica na kojima je usluga plaćanja putem Drive.Go mobilne aplikacije dostupna, poštujte preporuke stručnjaka i čuvajte se!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track