VULIN SA PREDSTAVNICIMA SINDIKATA NEZAVISNOST: Ministartsvo i Vojska Srbije brinu o svim svojim pripadnicima
Foto: Ministarstvo Odbrane Srbije

razgovarali o budućoj saradnji

VULIN SA PREDSTAVNICIMA SINDIKATA NEZAVISNOST: Ministartsvo i Vojska Srbije brinu o svim svojim pripadnicima

Društvo -

Ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se danas sa predstavnicima Sindikata „Nezavisnost” u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije.

Sa predstavnicima sindikata ministar Vulin je razgovarao o dosadašnjoj, kao i budućoj saradnji, ukazujući da na prvom mestu Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije brinu o svim svojim pripadnicima i da je materijalni položaj svakog pripadnika značajno poboljšan.

Ministar odbrane zahvalio je predstavnicima Sindikata "Nezavisnost” na predlozima koji su pomogli da Ministarstvo odbrane prepozna i rešava probleme pripadnika Vojske Srbije.

Predstavnici sindikata su ukazali na kontinuitet dobre saradnje koju Ministarstvo odbrane ima sa sindikatom nezavisnost, kao i na to da postoji volja da se saradnja u budućnosti poboljša i unapredi.

Tokom susreta, predstavnici sindikata zahvalili su ministru odbrane na merama koje Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije kontinuirano preduzimaju i kojima su značajno poboljšani materijalni položaj i uslovi života i rada pripadnika Vojske Srbije.

Imajući u vidu aktuelnu situaciju u vezi sa pandemijom Kovid-19 i brojne zadatke na kojima su pripadnici Vojske Srbije angažovani u cilju sprečavanja i širenja infekcije, naglašen je visok stepen brige o ljudima, njihovom zdravlju i socijalnom statusu tokom vanrednog stanja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track