Najnovije vesti

NORMALIZOVAN SAOBRAĆAJ KOD TUNELA STRAŽEVICA: Ovi putevi će se sutra raditi
Foto: Profimedia

radovi na putu

NORMALIZOVAN SAOBRAĆAJ KOD TUNELA STRAŽEVICA: Ovi putevi će se sutra raditi

Društvo

"Putevi Srbije" saopštili su danas da je na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica ka Bubanj Potoku saobraćaj normalizovan, nakon usporenog odvijanja.

Na putu Ečka - Zrenjanin, sutra, od 07.00 do 16.00 časova, izvodiće se radovi na redovnom održavanju, a vozila će se uz semaforsku signalizaciju naizmenično propuštati.

Od danas do kraja avgusta, na auto-putu E-80, u tunelima "Progon" i "Pržojna Padina" biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na ITS-a, odnosno za saobraćaj će biti zatovrena desna cev u tunelima, dok se saobraćaj odvija dvosmerno, u levim cevima tunela i to u smeru GP Gradina - Niš.

Radovi na košenju trave, u pokretu, sa povremenim zatvaranjem zaustavne trake na auto-putu E-763, Surčin - Obrenovac, u oba smera produžavaju se do 31. jula.

Do 31. jula produžavaju se i radovi na auto-putu E-763, Lajkovc - Ub, koji se tiču čišćenja i ispiranja kišne kanalizacije, a izvode se od 7.00 do 15.00 časova u zastavnoj saobraćajnoj traci.

Asfalterski radovi na putu Kruševac - Veliki Jastrebac, zbog kojih je na snazi bila obustava saobraćaja, završeni su, a nastavak radova na redovnom održavanju, kako kažu iz Puteva, izvodiće se pod saobraćajem do 01. avgusta.

Iz Puteva Srbije navode da na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, dok je na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto ilustracija: Profimedia)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...