KAO DA JE UJEO LAV, A NE PAS! Devojčicu koju je unakazio staford u Aranđelovcu, čeka još jedna operacija! UZNEMIRUIJUĆE
Foto: Privatna Arhiva

Doktori u čudU

KAO DA JE UJEO LAV, A NE PAS! Devojčicu koju je unakazio staford u Aranđelovcu, čeka još jedna operacija! UZNEMIRUIJUĆE

Društvo -

Posle dve operacije mala Lena Ivanović (7) oseća se dobro. Sledi operacija uha

- To je strašno. Visio joj je obraz. Ujeo je za glavu. Sve je visilo i uvo je posečeno, nos... Na rukama i nogama ima ujede. Unakaženo mi je dete. Sigurno će ostati ožiljci – u panici nam je pričala pre nedelju dana Marijana Ivanović, majka devojčice Lene Ivanović (7) o drami o kojoj je Kurir prvi pisao.

Lenu je u selu Ranilović kod Aranđelovca napao komšijin pas rase „američki stafrod“. Vlasnik psa Goran M. sam je telefonom prijavio policiji da je u Opštu bolnicu u Aranđelovcu „dovezao komšijino dete koga je ujeo njegov pas“.

foto: Privatna Arhiva

- Zaklao bi mi dete da ga njegova žena nije odvojila. Napao ju je dok je vozila bicikl. Na putu- priča Marijana. Sreća u nesreći je, kaže da je dete sa svojim timom operisao dr Radoje Simić, načelnik Odeljenja plastične hirurgije. On važi za jednog od najboljih dečijih plastičnih hirurga u regionu. Usledile su dve operacije, strah da li je trajno oštećen vid i sluh. Na sreću Lena se dobro oporavlja.

„Danas su joj skinuli iz rukice i lica po dva drena i iz nogice četiri drena. Rekli su nam lekari da ne možemo sada da radimo operaciju uha, pošto ne sme operacija za operacijom mora da prodje najmanje šest meseci- priča Marijana. Posle tog perioda Lena će biti na programu za operaciju uha.

1 / 4 Foto: Privatna Arhiva

- Ovde kažu da je ovo što je preživela kao da ju je ujeo lav, a ne pas. Ona se dobro oseća bio joj je psiholog, vaspitačica joj dolazi i rekli su svi doktori da nisu videli hrabrije dete u bolnici. Lena tako svesno priča da su je svi pohvalili- kaže Marijana.

D.A. foto: privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track