MERIDIAN I DALJE SNAŽNO UZ LEKARE: Velika donacija Institutu za rehabilitaciju u Beogradu
Foto: Promo

MERIDIAN I DALJE SNAŽNO UZ LEKARE: Velika donacija Institutu za rehabilitaciju u Beogradu

Društvo -

Kompanija kroz donacije i pakete pomoći do sada izvojila više od 30 miliona dinara.

Ni gotovo pet meseci od izbijanja globalne zdravstvene krize kompanija Meridian ne posustaje u opredeljenju da posluje odgovorno i pruža snažnu podršku zdravstvenom sistemu zemlje, na kome je najveći teret mukotrpne borbe sa korona virusom.

Svesni da je situacija sa kojom se suočavamo proteklih meseci korenito izmenila način funkcionisanja društava, poslovne zajednice i tržišta, Meridianbet je još jednom u praksi demonstrirao čvrstu opredeljenost za društveno odgovoran pristup na svim tržištima na kojima posluje.

Nakon što je do sada na ime pomoći izdvojio preko 30 miliona dinara, Meridianbet nesmanjenim tempom obilazi kovid bolnice širom Srbije, ali i druge zadravstvene ustanove.

foto: Promo

Tako su zaposleni u ovoj kompaniji obišli i Institut za rehabilitaciju u Beogradu.

Kako bi se barem malo odužili za sve što mesecima čine za čitavo društvo, zaposleni u Meridianu su Institutu za rehabilitaciju uručili brojne pakete sa medicinskim materijalom, zaštitnim maskama i drugim potrepštinama za bržu i sigurniju pobedu nad virusom koji je izmenio čitav svet.

Zahvalivši se na plemenitom gestu svima koji su u Meridianu učestvovali u pripremi i realizaciji ove akcije, više dežurnih lekara naglasilo je da su donacije poput ove dragocene pre svega jer štede puno vremena, resursa i napora osoblja, koji se potom usmeravaju tamo gde je najpotrebnije – u bespoštednoj borbi za što brže ozdravljenje svakog pacijenta.

Meridian je već nedeljama u žiži domaće i regionalne javnosti zbog višemesečnih opsežnih humanitarnih akcija u kojima su do sada, između ostalih, pomogli više javnih kuhinja, kovid bolnica i ambulanti, kao i organizacija Crvenog krsta, koji su svi ko jedan već mesecima deo jednog tima. Za očekivati je da će ova kompanija i u narednom periodu sprovesti nove, šire društveno odgovorne akcije.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track