Najnovije vesti

NOVI HIT! PIRAMIDA KOJA ŠTITI OD KORONE? Fotografija dr Nestorovića PODIGLA PRAŠINU na društvenim mrežama (FOTO)
Foto: Printscreen

NOVI HIT! PIRAMIDA KOJA ŠTITI OD KORONE? Fotografija dr Nestorovića PODIGLA PRAŠINU na društvenim mrežama (FOTO)

Društvo

Pulmolog Branimir Nestorović poznat je po izjavama koje se prepričavaju danima, odjeknu kao bomba, a onda postanu i kultne.

Sada su u centru pažnje fotografije, na kojima je poznati pulmolog pored tzv. biopiramide koja štiti od mnogih bolesti, pa i od korone.

Najnovije fotografije koje je Mirjana Domonji, predsednica Ekološkog pokreta opštine Stara Pazova Eko San, objavila na svom Fejsbuk profilu zapalile su društvene mreže.

Naime, na njima vidimo dr Nestorovića, a ispred njega takozvanu "biopiramidu orgonit", za koju Domonji tvrdi da služi kao prevencija od mnogih bolesti, pa i od trenutno aktuelne korone.

Kako tvrdi, ova biopiramida deluje u prostoru od 500 kvadratnih metara, štiti od štetnog zračenja i korona virusa!

Na osnovu slike, može se zaključiti da i dr Nestorović podržava upotrebu ove neobične lekovite piramide, mada će se sigurno i sam doktor tim povodom izjasniti, s obzirom da i sam podržava lečenje drugim metodama.

Šta su orgoniti?

Orgoniti su poznati još odavno, a njihovim tvorcem se smatra naučnik Vilhelm Rajh (1897-1957). On je bio psihoanalitičar i naučnik koji je uveo radikalne metode u psihijatrijskom lečenju. Jevrejin po poreklu beži iz Nemačke pred nacistima u Sjedinjenje Američke Države 1939. godine kako bi mogao nesmetano da nastavi svoj rad na orgonskoj energiji.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...