KAD LEPOTA I OBRAZOVANJE IDU ZAJEDNO: Sara je najbolji student, budući doktor prava, uzorna sportiskinja...
Foto: Privatna Arhiva

KAD LEPOTA I OBRAZOVANJE IDU ZAJEDNO: Sara je najbolji student, budući doktor prava, uzorna sportiskinja...

Društvo -

Promocija države, mladih, mode kao umetnosti i obrazovanja kao oružja - samo su neki od ciljeva novoformirane organizacije SSM model na čijem čelu je Sara Mitić, najbolji diplomirani student na osnovnim i Master studijama državnog Univerziteta u Nišu, budući doktor pravnih nauka, uzorna sportistkinja i odbojkaški sudija.

- Modu doživljavam kao umetnost i smatram da su i umetnost i moda istorijski gledano donele velike promene čoveku i civilizaciji- kaže Sara, koja je tokom proteklih 14 godina bila ambasador lepote na mnogim svetskim izborima gde je Srbiji donela više titula - Miss Adriatic Europe, Miss Tourism Europe i International... Radila je revije i editorijale za svetske brendove poput Versace 19.69.

- Ono što želim jeste da pokažem mladim ljudima da ostaverenje snova nije nemoguće uz odgovarajući rad i trud i da mogu da bude sve što oni žele. Što je najvažnije, želim da im pokažem da to ostvarenje snova ne mora da bude nespojivo sa ostalim zanimanjima, kao i da je obrazovanje nešto najmoćnije što mogu da poseduju i što će im omogućiti da se ostvare na bilo kom drugom polju -kaže najbolji student niškog Univerziteta.

foto: Privatna Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track