NA GRANIČNIM PRELAZIMA NEMA ZADRŽAVANJA: Evo gde se izvode radovi na saobraćajnicama u Srbiji
Foto: Profimedia

PUTEVI SRBIJE

NA GRANIČNIM PRELAZIMA NEMA ZADRŽAVANJA: Evo gde se izvode radovi na saobraćajnicama u Srbiji

Društvo -

Na auto-put E-75, Vrčin-Mali Požareva, do 28. avgusta su radovi na sanaciji kolovoza.

U zoni radova, za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka u smeru Mali Požarevac-Vrčin, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno desnom kolovoznom trakom, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Na auto-putu E-75, na mostu preko reke Save, petlja Surčin-petlja Ostružnica, do 7. septembta od 08.00. do 16.00 časova, radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci.

U toku izvođenja radova saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu biće preusmeren na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Auto-put E-75, radovi na održavanju nadvožnjaka na petlji "Umčari", na deonici Bubanj Potok - Batočina, do 1. oktobra.

U prvoj fazi radova, za saobraćaj na nadvožnjaku će biti zatvorena leva saobraćajna traka iz pravca Beograda, dok će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem u desnoj traci.

U ovoj fazi radova, ispod nadvožnjaka za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna traka u smeru Niš-Beograd, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Auto-put E-75, granični prelaz Horgoš - petlja "Subotica Jug", smer ka Novom Sadu, u blizini petlje "Subotica Istok", radovi na rehabilitaciji kolovoza, do 30. septembra.

U zoni radova, saobraćaj će biti preusmeren u preticajnu traku smera Novi Sad - Subotica, gde će se odvijati dvosmerno. Uključenje na auto-put sa petlje "Subotica Istok" ka Novom Sadu biće moguće zaustavnom trakom, dok će isključenje sa auto-puta na petlju "Subotica Istok" iz pravca graničnog prelaza Horgoš biti zatvoreno.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova: -na graničnom prelazu Sremska Rača, na ulazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta -na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track