KonTiki turistička agencija pokazala zašto je vodeća agencija u Srbiji
Foto: Promo

KonTiki turistička agencija pokazala zašto je vodeća agencija u Srbiji

Društvo -

Usled odluke Vlade Republike Egipta o uvođenju obaveznog negativnog PCR testa za sva putovanja od 01.09.2020. godine, KonTiki agencija je obezbedila PCR testiranje svim putnicima koji su rezervisali aranžman i onima koji žele da rezervišu aranžman, a čiji period putovanja počinje posle 01.09.2020, u poslovnici turističke agencije Big Blue u Beogradu, u ulici Kolarčeva 3.

Kako bi putnicima nadoknadili neplanirane troškove testiranja, pripremili su POKLON VAUČERE u iznosu od 50€ u dinarskoj protivvrednosti za svakog putnika koji je testiran i putuje sa KonTiki turističkom agencijom. Vaučer je moguće iskoristiti do 31.12.2021. godine za bilo koje putovanje na čarter letovima iz njihove ponude.

Kompletno saopštenje pogledajte na linku.

foto: Promo

A u letovalištima Hurgada i Šarm el Šeik koja su ukrašena lepotom i bogatstvom tropskog mora, sprudova i koralnih plaža, vas čekaju predivne peščane plaže, toplo more, impresivan podvodni svet i izleti koje nikako ne smete propustiti.

Aranžmani za Hurgadu su na 6, 9, 10, 13 i 14 noći, a za Šarm el Šeik na 10 noćenja i svi hoteli koje imaju u ponudi su sa ALL INCLUSIVE ili ULTRA ALL INCLUSIVE uslogom.

Kompletnu ponudu hotela kao i SPECIJALNE PONUDE za Hurgadu i Šarm el Šeik možete pratiti na LINKU.

Spakujte kofere i uživajte u septembru na obalama Crvenog mora.

Za sva dodatna pitanja i informacije, pozovite call centar agencije KonTiki Travel na broj 011 20 98 000 ili posetite najbližu poslovnicu. Radno vreme je ponedeljak-petak od 9.00 do 21.00 i subotom od 10.00 do 15.00 časova

Za najaktuelnije ponude, zapratite ih na društvenim mrežama - KonTiki Travel Facebook i KonTiki Travel Instagram

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track