NEPOZNATI POČINIOCI PREUZELI ADMINISTRIRANJE: Hakerski napad na Fejsbuk stranicu POKS
Foto: Sonja Spasić

hakovanje

NEPOZNATI POČINIOCI PREUZELI ADMINISTRIRANJE: Hakerski napad na Fejsbuk stranicu POKS

Društvo -

Pokret obnove Kraljebine Srbije (POKS) obaveštava svoje pristalice i sve građane da su tokom protekle noći, nepoznati počinioci preuzeli administriranje Fejsbuk stranicama Pokreta obnove Kraljevine Srbije i predsednika naše stranke Žike Gojkovića. Svi administratori pomenutih stranica izgubili su pristup, a stranice su skinute sa ove, najveće društvene mreže.

foto: Printscreen

- Učinjena šteta je nemerljiva jer su obrisane sve objave unazad tri godine koje smo imali, kao i baza od 100.000 pratilaca i naših pristalica. Ovo je još jedan u nizu napada levičara i republikanaca na naš pokret koji im smeta jer je postao četvrti po snazi u Srbiji, prema rezultatima izbora i najnovijim anketama. Prema broju pratilaca na društvenim mrežama bili smo treći. Ovaj teroristički akt smo prijavili policiji i Fejsbuku i nadamo se da ćemo u najskorije vreme razrešiti ovu situaciju - poručio je predsednik POKS Žika Gojković.

POKS osnovano sumnja da je reč o politički organizovanom hakerskom napadu na našu stranku, koja je ostvarila istorijske rezultate na prethodnim izborima na svim nivoima i iza sebe ostavila većinu političkih partija koje već decenijama postoje i rade u Srbiji. Očekujemo osudu ovog čina od strane svih političkih činilaca u državi i tražimo od MUP-a da preko Odeljenja za visokotehnološki kriminal pronađe odgovorne i vrati Fejsbuk stranice POKS i Žike Gojkovića na upravljanje našoj stranci.

Foto/Source:Sonja Spasić/K. V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track