Najnovije vesti

OMILJENI PROIZVODI IZ DM-A DIREKTNO NA VAŠOJ ADRESI: Besplatna dostava do kraja septembra
Foto: Promo

OMILJENI PROIZVODI IZ DM-A DIREKTNO NA VAŠOJ ADRESI: Besplatna dostava do kraja septembra

Društvo

Užurban i dug radni dan, brojne kućne obaveze nakon toga, unapred dogovorene popodnevne aktivnosti i planovi sa porodicom. U međuvremenu se možda još neka stavka našla na listi dnevnih zaduženja, a ne stižemo da je realizujemo. To je možda i obavljanje kupovine svih neophodnih namirnica za članove porodice, domaćinstvo ili lične potrebe. I na kraju, možda je kupovina iz udobnosti svog doma jednostavno nešto što inače rado birate i često koristite.

Sada je i kompanija dm omogućila da nam sve namirnice iz segmenta za negu, lepotu i domaćinstvo, hrana, kao i proizvodi namenjeni deci stignu direktno na adresu. Ne postoji razlog da preskačete kupovinu omiljenih proizvoda iz dm-a, čak i ukoliko trenutno nemate vremena da posetite neku od drogerija. Na Glovo aplikaciji su sada oni dostupni uz svega par klikova na mobilnom telefonu ili računaru.

Preko 1100 proizvoda iz dm-a dostupno online

Svim kupcima je na raspolaganju širok asortiman proizvoda iz različitih segmenata. Među njima su omiljeni proizvodi iz segmenta za negu i brigu o koži lica i tela, ličnu higijenu, oni koji su neophodni u svakom domu, ali i dijetetski suplementi i hrana za kućne ljubimce. Na Glovo aplikaciji se nalaze i dmBio proizvodi organske hrane koji su namenjeni bilo kom obroku u toku dana. U okviru ovog asortimana mogu se pronaći različite žitarice, namazi, sosovi, testenine, gotova jela, grickalice, koštunjavo voće, sokovi, biljni napici, čokolada, kao i dmBio hrana za bebe napravljena od 100 odsto pasiranog organskog voća i još mnogo toga.

foto: Promo

Proizvodi na adresi za najviše 60 minuta

Svi poručeni proizvodi iz dm-a su vrlo brzo na vašoj adresi. Od potvrde porudžbine do trenutka kada će kurir zakucati na vaša vrata će proći najviše 60 minuta.

Lako korišćenje i dostupnost

Proizvode možete da poručite putem Glovo aplikacije ili online na glovoapp.com. Čitav postupak je vrlo jednostavan i potpuno transparentan. Ukoliko već nemate kreiran Glovo nalog, dovoljno je da se registrujete putem Facebook-a ili svoje e-mail adrese. Nakon toga je svega nekoliko klikova dovoljno da se željeni proizvodi pronađu i poruče. Svaki kupac je u mogućnosti da izabere način plaćanja i odluči da li će iznos uplatiti karticom prilikom poručivanja ili gotovinom prilikom preuzimanja proizvoda. Usluga Glovo dostave je dostupna u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Pančevu.

Besplatna dostava do kraja septembra

dm je odlučio da obraduje svoje kupce i obezbedi besplatnu dostavu za svaku porudžbinu, bez obzira na iznos, do kraja septembra 2020. godine. Nakon toga, za sve porudžbine koje su iznad 3.000 dinara dm snosi troškove dostave naredne porudžbine, dok je za manje iznose cena dostave 250 dinara.

Različite su potrebe kupaca, ali kompanija dm nastavlja uspešno na njih da odgovara i da kontinuirano pruža nove mogućnosti pa i priliku da sami izaberete na koji način ćete doći do omiljenih proizvoda sa polica dm drogerija.

Foto: Promo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...