KURIR PAPARACO: Karađorđevići vodili malog princa da primi vakcinu!
Foto: Kurir Arhiva

Žive kao običan svet

KURIR PAPARACO: Karađorđevići vodili malog princa da primi vakcinu!

Društvo -

Iako bi mnogi očekivali da princ Filip i princeza Danica Karađorđević, s obzirom na njihovu titulu, žive glamurozan život na visokoj nozi i da nemaju dodira s "običnim" svetom, paparaco Kurira je ovaj prinčevski par usnimio u petak u Domu zdravlja Vračar dok su vodili sina Stefana kod lekara da primi vakcinu.

foto: Kurir Arhiva

Mladi Karađorđevići, a posebno najmlađi Stefan, izazvao je veliko interesovanje sugrađana koji su se tu našli i koji su, sudeći prema komentarima, očekivali da Karađorđevići, koji su se skoro doselili u Srbiju iz Velike Britanije, imaju svoje privatne lekare.

- Otkad smo se doselili u Srbiju, živimo na Vračaru, Stefan je krenuo u vrtić u koji sam i ja išla kao dete, tako da je po prirodi stvari dom zdravlja na Vračaru zdravstvena ustanova u kojoj on ima svog pedijatra - kaže za Kurir princeza Danica Karađorđević.

foto: Kurir Arhiva

Ona objašnjava da je mladi princ Stefan išao kod lekara da primi vakcinu. - Bio je vrlo hrabar, čak nije ni zaplakao. Naravno da imamo puno poverenje u naše medicinske radnike i u zdravstvene ustanove. Uostalom, najveći deo našeg naroda svoju decu obrazuje i leči u državnim obrazovnim i zdravstvenim ustanovama. Oduvek želimo da živimo među svojim narodom i danas je to naša stvarnost - kaže Danica.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track