Red Friday štedi vaš novac i prepolovljuje kamatnu stopu
Foto: Promo

Iskoristite dan specijalnog popusta

Red Friday štedi vaš novac i prepolovljuje kamatnu stopu

Društvo -

Ne propustite ovu jednodnevnu specijalnu pogodnost Addiko banke za podizanje gotovinskih kredita.

Addiko Red Friday misli na vas i smanjuje kamatne stope!

Samo sutra, 2. oktobra u okviru, sada već tradicionalne akcije Red Friday, Addiko banka je svojim klijentima spremila iznenađenje u vidu smanjenja kamatne stope za čak 50% na gotovinske kredite do 600.000 dinara. Korisnici koji se odluče da iskoriste ovu pogodnost ostvaraju najpovoljnije uslove gotovinskih kredita koji važe tokom čitavog perioda otplate.

Brzi keš nikad povoljniji

U nezavidnoj ekonomskoj i privrednoj situaciji olakšice ovog tipa uvek su korisne i dobrodošle, a Addiko banka je tu vam pomogne i da bude saveznik u realizaciji vaših želja, planova i ideja.

Ako je novac jedino što vam trenutno fali, sada je pravi momenat da tokom sutrašnjeg dana uđete u neku od poslovnica Addiko banke i podignete gotovinski kredit.

Ponuda važi samo jedan dan i to za iznose do 600.000 dinara za postojeće i nove klijente. Ako vam treba keš ili refinansiranje obaveza koje imate u drugim bankama, posetite Addiko i iskoristite vaš Red Friday popust.

U susret potrebama klijenata

Imajući u vidu da je Addiko banka specijalizovana za finansiranje stanovništva, te da joj je to jedan od fokusa poslovanja, jasno je da ova banka kontinuirano ulaže u poboljšanje svojih usluga i svojim korisnicima obezbeđuje jednostavne, brze i praktične bankarske usluge.

Addiko Red Friday potpuno je inovativni koncept koji je uveden prošle godine u Srbiji, a u regionu nešto ranije.

Inspiracija za Red Friday bila je globalno populana akcija Black Friday, kada kupci širom planete, baš na taj dan, dobijaju posebne pogodnosti prilikom kupovine.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track