Sada je pravo vreme da kupite stan u Belgrade Waterfront-u, a evo zbog čega
Foto: Promo

Sada je pravo vreme da kupite stan u Belgrade Waterfront-u, a evo zbog čega

Društvo -

Planirate kupovinu stana u Beogradu, a ne znate odakle da počnete? Pitate se da li je baš sada pravo vreme za tu važnu životnu odluku? Urbani gradski kvart koji se već uveliko razvija u samom centru prestonice – Belgrade Waterfront, još od početka izgradnje bio je među najprivlačnijim opcijama za kupce nekretnina, a to se ni danas nije promenilo. Naprotiv, puštanjem u prodaju svake nove zgrade, kupci na raspolaganju imaju sve veći izbor stamenih objekata, prilagođenih njihovim potrebama. Takva je situacija i sa novom, sedamnaestom zgradom – BW Quartet, kreiranom da zadovolji sve životne uloge – poslovne, društvene, rekreativne i porodične. Ova zgrada je nedavno puštena u prodaju, što ovaj trenutak čini pravim za kupovinu stana u samom jezgru prestonice. Njene karakteristike će vas oduševiti, a mi izdvajamo tri razloga zašto je ova zgrada odličan izbor za vašu investiciju.

foto: Promo

Niža spratnost i prirodni elementi u službi lagodnog života

BW Quartet odlikuje moderan dizajn uz dašak autentičnog duha starog Beograda kojim odišu zgrade niže spratnosti. BW Quartet ima svega osam spratova, dok je forma zgrade razbijena na niz različito dizajniranih blokova, dajući joj još više šarma. Zahvaljujući obliku koji podseća na ćirilično slovo P, zgrada ima „ušuškano“ uređeno unutrašnje dvorište namenjeno stanarima. Osim privatnog prostora koji će imati za odmor, odvojenog od gradske gužve, stanarima će u dvorištu na raspolaganju biti i dečje igralište, pa klinci bezbedno mogu da se bave sportskim aktivnostima posle vrtića ili škole.

Atraktivna lokacija - sa jedne strane park, sa druge poslovno okruženje

Zar to nije ono što svi želimo – dovoljno vremena i za privatne aktivnosti i za poslovne obaveze? Ovo je jedna od najvećih prednosti zgrade BW Quartet. Smeštena je na pravom mestu – u Park distriktu Belgrade Waterfront-a, prepoznatljivom po zelenilu Savskog parka. Jutarnji džoging, šetnja psa odmah ispred zgrade, igranje sa klincima pre vrtića koji je, inače, baš tu na par minuta… izaberite sami! Prirodno okruženje i svež vazduh u samom centru grada su izuzetna retkost koju vredi iskoristiti. Kada tome dodate da ćete na svoje radno mesto stići brže nego inače, bilo da je reč o nekom od poslovnih kompleksa na Novom Beogradu ili o Palati pravde koja je preko puta vašeg novog doma, jasno je da se BW Quartet nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu.

foto: Promo

Sva važna mesta u gradu na pešačkoj udaljenosti

Život u zgradi BW Quartet postaje organizovaniji i lakši kada su vam najznačajnije lokacije na nekoliko minuta hoda. Smeštena u istočnom delu Belgrade Waterfront-a i okrenuta ka Savskoj ulici, stambena zgrada BW Quartet locirana je na raskršću starog i novog dela grada. Njenom izgradnjom, kao i preuređenjem celog ovog poteza u okviru Belgrade Waterfront-a, stari deo grada sada dobija dobio sasvim novi senzibilitet.

Na svega dva minuta šetnje nalazi se i rekonstruisani Savski trg – novo centralno mesto okupljanja u gradu, gde slobodno vreme možete provesti u šetnji uređenim pešačkim platoom, okruženim zelenilom, odakle se pruža pogled na monumentalnu zgradu bivše Železničke stanice. Sa druge strane, na pešačkoj udaljenosti su i najveća šoping, zabavna i gastronomska destinacija Galerija Belgrade, Kula Beograd, budući simbol Beograda, kao i Sava Promenada, najlepše šetalište prestonice, sa raznovrsnim aktivnostima tokom cele godine.

Složićete se da je lansiranje zgrade BW Quartet pravi trenutak da izaberete svoj novi životi prostor, zar ne? Ukoliko vam je potrebno i nešto više informacija, posetite sajt belgradewaterfront.com i pronađite svoje mesto u jedinstvenoj, sedamnaestoj zgradi Belgrade Waterfront-a.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track