Prajd sa savetnicima predsednika Nikolića
Foto: Reuters

Prajd sa savetnicima predsednika Nikolića

Društvo -
Dogovoreno je da će Kabinet predsednika Srbije i Organizacioni odbor Beograd prajda 2012 i u narednom periodu nastaviti otvorenu komunikaciju

BEOGRAD - Delegacija Organizacionog odbora Beograd Prajda 2012 razgovarala je danas sa savetnicama predsednika Srbije Jasminom Mitrović Marić i Stanislavom Pak o dosadašnjem toku priprema za Beograd Prajd 2012, koji će biti održan od 30. septembra do 6. oktobra u Beogradu.

Učesnici sastanka su se saglasili o potrebi da sve institucije u potpunosti poštuju Ustav Srbije i da u okviru svojih nadležnosti učine sve kako bi skup protekao u najboljem redu, saopšteno je iz Organizacionog odbora. Istovremeno, naglašena je potreba što boljeg informisanja javnosti o problemima sa kojima se suočava LGBT zajednica u Srbiji.

Dogovoreno je da će Kabinet predsednika Srbije i Organizacioni odbor Beograd prajda 2012 i u narednom periodu nastaviti otvorenu komunikaciju. U delegaciji Organizacionog odbora Beograd Prajda 2012. bili su Boban Stojanović, Goran Miletić, Bojana Ivković i Adam Puškar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track