BEBA HEROJ NAPUSTILA BOLNICU POSLE DVA I PO MESECA: Otac došao po malenog Aleksandra kome je majka umrla na porođaju od korone
Foto: M.S. / Privatna Arhiva

dobre vesti iz niša

BEBA HEROJ NAPUSTILA BOLNICU POSLE DVA I PO MESECA: Otac došao po malenog Aleksandra kome je majka umrla na porođaju od korone

Društvo -

Beba heroj, Aleksandar Ivanović, čija je majka Brankica umrla od korone tokom porođaja na respiratoru, posle dva i po meseca napustio je niški Klinički centar i otišao kući, saznaje Kurir.

Po malenog Aleksandra došao je tata Branislav, koji je srećan što je njegov sin dobro.

- Sve je spremno, i stvari i sve. I majka je trebalo da bude s njim, ali Bog nam nije dao. Šta da radimo, nemamo kud. Aleksandar je toliko željeno i čekano dete. On će ispuniti moj život, ali prazninu za Brankicom niko i nikada neće moći - rekao je ranije Branislav za Kurir.

foto: M.S. / Privatna Arhiva

Mališan, koji je rođen u sedmom mesecu, sa svega 920 grama 27. jula, dok su mu majku nekoliko puta reanimirali da bi se živ rodio, već ima 2.100 grama.

Lekari su uložili nadljudske napore tokom porođaja trudnice na respiratoru obolele od kovida Brankice Ivanović iz okoline Vranja da beba preživi.

(Kurir.rs, M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track