HEROJ

MEDICINSKA SESTRA POBEDILA RAK DOJKE: Oslobodila se negativnih emocija i bolesti uz pomoć posebne tehnike (KURIR TELEVIZIJA)

Društvo -

Dušanka Marinković je medicinska sestra koja se i sama suočila sa jednom od najčešćih malignih oboljenja koje pogađa žene širom sveta, pa tako i u Srbiji - rakom dojke!

Ona je bolest porazila kada se razočarala u zdravstveni sistem i rešila da stvar uzme u svoje ruke. Nakon što je, kako kaže, sama pod tušem napipala izraslinu i intuitivno odmah znala o čemu se radi, što je uskoro potvrdila i ultrazvukom, mamografijom i biopsijom, prošla je kroz nekoliko ciklusa hemioterapije, opadanja kose i pojave plikova na nogama. To je bio signal za uzbunu koji je doveo do toga da oproba EFT ili tehniku tapkanja, odnosno emotivne slobode.

"To je tehnika oslobađanja od emotivnih tereta svoje prošlosti. Ona ne pomaže u lečenju ali pomaže u osobađanju izgrađenih linija osetljivosti, negativnih emocija i dovodi do promene ugla posmatranja na istu situaciju", ispričala je ona svoje iskustvo sa opakom bolešću.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track