LAŽU BEZ BLAMA: Pogledajte kako o napadu na srpske tinejdžere u Vukovaru izveštavaju hrvatski mediji! VIDEO
Foto: Printscreen Instagram

SRAMOTNO

LAŽU BEZ BLAMA: Pogledajte kako o napadu na srpske tinejdžere u Vukovaru izveštavaju hrvatski mediji! VIDEO

Društvo -

VUKOVAR - Na Instagramu se pojavio snimak na kojem se vidi kako su huligani napali decu ispred srednje škole u Vukovaru, preneli su srpski mediji.

Deca ispred srednje škole "Nikola Tesla" u Vukovaru napadnuta su, kako snimak interpretira portal NS na svom Instagram profilu, pozivajući se na njegove neimenovane autore, "samo zato što su Srbi".

Gotovo istovremeno, lokalna televizija u Vinkovcima Plava tv emitovala je vest o događaju, ali se u toj verziji radi o napadu srpskih huligana na hrvatsku decu.

Snimak koji je objavljen nema datum, nije poznato kada je snimljen, a nema ni naznaka ko su akteri. Hrvatska policija do sada se nije oglasila.

Hrvatska agencija Hina juče je objavila vest da se oko 13 sati ispred škole u ulici Blage Zadre u Vukovaru više osoba verbalno i fizički sukobilo, a da je jedan maloletnik upotrebio "biber sprej".

Nije, međutim, jasno da li je reč o istom događaju čiji snimak je danas objavljen na Instagramu.

Hina navodi da su policajci koji su bili na mestu događaja sprečili sukob, te da je privedeno sedam osoba, među kojima i pet maloletnika, a da su jednom od aktera, 19-godišnjaku, u vukovarskoj bolnici utvrđene lakše povrede. Hrvatska agencija nije navela nacionalnost učesnika sukoba.

Kurir.rs/Tanjug

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja