ĐURA MANDIĆ: Nejasno zašto Bulatović osporava rad policije
Foto: Sonja Spasić

SAOPŠTENjE

ĐURA MANDIĆ: Nejasno zašto Bulatović osporava rad policije

Društvo -

Načelnik Policijske uprave Sremska Mitrovica Đura Mandić izjavio je danas da je postupanje policije na rasvetljavanju ispisivanja pretećih grafita na kući potpredsednika SSP-a Dejana Bulatovića od prvog trenutka maksimalno profesionalno i u skladu sa zakonom.

Mandić je kazao da su sve raspoložive policijske snage izašle na mesto događaja odmah pošto je Bulatović, 8. oktobra, oko 11 casova, prijavio policiji da je primetio grafite na svojoj kući, saopštio je MUP.

Kaže da su sve dosadašnje mere i radnje u navedenom slučaju preduzete po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva i naredbama Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, kojima su dostavljeni do sada prikupljeni dokazi na osnovu kojih je nadležni sud odredio pritvor osumnjičenom.

"Apsolutno mi je nejasno zašto oštećeni Bulatović pokušava da ospori rad istražnih organa i iznosi brojne netačne tvrdnje", rekao je Mandić.

Poručio je da će policijski službenici nastaviti da rade svoj posao odgovorno, profesionalno i u skladu sa zakonima Republike Srbije, a, kako kaže, Bulatoviću "ostavljaju da se bavi politikom." Na Bulatovićevoj kući u Batrovcima kod Šida, pre četiri dana ispisano je "Smrt đilasovcima" i "Bulatović i Đilas = lopov".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track