Najnovije vesti

zauzimaju vodeće mesto u regionu

STEFANOVIĆ POSETIO UPRAVU KRIMINALISTIČKE POLICIJE: Konstantan napredak u opremanju i modernizaciji policije

Društvo

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da su pripadnici Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd u poslednjih par meseci pokazali izuzetnu efikasnost i istakao da zauzimaju vodeće mesto u regionu po rešavanju najtežih krivičnih dela.

foto: MUP Srbije

Stefanović, koji je posetio Upravu kriminalističke policije PU za grad Beograd, naglasio je da su pripadnici ove Uprave rezultatima i radom poslali jasnu poruku građanima Srbije da su bezbedni i da njihova policija brine o njima svakoga dana.

foto: MUP Srbije

Ministar je ukazao da danas svi mogu da vide konstantan napredak u opremanju i modernizaciji policije istakavši i važnost uvođenja novih informatičkih i tehničkih sistema u rad.

foto: MUP Srbije

„Novi sistem koji će se koristiti na vozilima, kako kriminalističke policije, tako i Interventne jedinice 92, a koji podrazumeva savremene kamere koje omogućavaju direktnu pretragu tablica vozila koja su pod potragom, olakšaće posao pripadnicima policije, ubrzaće njihov rad i povećati efikasnost“, najavio je Stefanović.

Ministar se zahvalio svim pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd na požrtvovanom danonoćnom radu koji je, kako je rekao, doprineo da naše ulice budu bezbedne, deca sigurna i da se zaplene narkotika stalno povećavaju.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...