Najnovije vesti

POŠTAR POJEO SLATKIŠE IZ PAKETA: Mali Novosađani ostali u šoku kada su umesto omiljene poslastice NAŠLI SAMO PRAZNE PAPIRIĆE!
Foto: Shutterstock

skandal

POŠTAR POJEO SLATKIŠE IZ PAKETA: Mali Novosađani ostali u šoku kada su umesto omiljene poslastice NAŠLI SAMO PRAZNE PAPIRIĆE!

Društvo

Kako tvrdi jedna Beograđanka, neko je pojeo čokoladna kinder jaja koja je ona poslala kao poklon deci preko "Pošte Srbije".

Beograđanka, koja je želela da ostane anonimna, ali i da skrene pažnju na ovaj problem kako se ne bi ponovio još nekim, ni krivim ni dužnim, mališanima.

"Poslala sam Post expressom paket iz Beograda za Novi Sad koji je sadržao poklon drugarici i pored toga stavila dva kinder jaja za decu. Preuzeo kurir na adresi (zapakovan i zalepljen u kesu, i onda ubačen i zalepljen u post express kompanijsku kesu. Primalac je podigao paket, i zamislite šta je našao unutra – pocepanu unitrašnju ambalažu, dva papirića od kinder jaja i igračke", tvrdi ova žena i dodaje:

"Neko iz Pošte je bez srama otvorio paket, pojeo dečija kinder jaja, i onda papiriće ubacio nazad i tako prosledio paket".

foto: printscreen/privatna arhiva

Ona, kaže, sebi od tad postavlja jedino logično pitanje – koliko neko mora biti pokvaren da pojede jaja koja su očigledno bila namenjena deci, i onda bezobrazno ostavi prazne papiriće u paketu?

"Zvala sam reklamacije ali su mi rekli da za nepotpune pošiljke mora da se piše zapisnik za nadoknadu štete. Predložila sam im da Pošta pošalje deci kinder jaja uz izvinjenje, dala sam sve podatke. Pokušala sam da objasnim da se ovde ne radi o tome da neko želi da se nadoknadi šteta, i žena primalac ne želi da se cima da zbog dva jajeta ide u poštu i piše zapisnik. Ovde se radi o jednom besramnom postupku i sramoti kompanije", rekla je žena i dodala:

"Odgovor koji sam dobila je da oni tu ne mogu ništa. Pisala sam i Pošti na mejl ali me nisu udostojili odgovora. Da li smo zaista ovoliko nisko pali kao ljudi".

Kurir.rs/Nova s

Foto Shutterstock

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...