PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Društvo -

Pregled najvažnijih vesti za četvrtak, 15. oktobar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

VUČIĆ POSLE SASTANKA SA LAJČAKOM PRVI PUT POKAZAO VAŽAN AKT: Srbija je sve izvršila, a Albanci jedino što je trebalo - NISU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se posle sastanka sa Miroslavom Lajčakom, specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine.

foto: Printscreen

OVO BI MOGLE DA BUDU NOVE ZABRANE: Sutra je dan odluke, 6 MERA na dnevnom redu kriznog štaba!

Broj zaraženih korona virusom se povećava iz dana u dan kako u regionu i Evropi, tako i u Srbiji.

foto: Kurir Printscreen

CRNE PROGNOZE: Korona neće biti skoro zauzdana, ĐACI ĆE I 2021. UČITI ONLAJN, a narednog leta NEĆEMO MOĆI U GRČKU!

Povratak u neke normalne tokove, kada će velika većina stanovništva biti vakcinisana, odnosno korona bila stavljena pod kontrolu, ne možemo da očekujemo još najmanje godinu dana, a možda i nešto duže!

foto: EPA/BORIS PEJOVIC

OD PRVOG SEPTEBRA ZARAŽENO 108 UČENIKA : Ministar Šarčević o koroni u učionicama, neće biti potpunog zatvaranja škola

Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je danas da je od početka školske godine u proseku 1,6 učenika dnevno inficiran korona virusom, što je po njegovim rečima, pokazatelj da je sistem veoma disciplinovan.

foto: Printscreen RTS

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI, BROJKE I DANAS VISOKE: Ljudi, nosite maske! Više od 200 novozaraženih, 25 na respiratorima

U Srbiji je u poslednja 24 sata na korona virus testirano 6.504 građana, od kojih su pozitivna 203. Nažalost, preminula su dva obolela.

foto: Covid19.rs Printscreen

KURIR SAZNAJE! Ne bacajte nijedan račun, od danas kreće SLANJE KOVERATA za vredne nagrade! U igri 60 automobila i 12 stanova u BG

Vlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici zaključak kojim je određeno da svi punoletni građani naše zemlje od 15. oktobra mogu da šalju fiskalne račune i potvrde o plaćanju karticom (slipove) kako bi učestvovali u novom krugu nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020.

foto: Dado Đilas, Marina Lopičić, Nemanja Nikolić, Shutterstock

KURIR U ZEMUNU NA MESTU UŽASNE TRAGEDIJE: Bebica (1) preminula u snu u vrtiću (KURIR TV)

U vrtiću u Zemunu, u ulici Pregrevica, danas je preminula bebica (1) - devojčica nešto starija od godinu dana.

foto: Youtube Printscreen, Nemanja Nikolić

KURIR NA LICU MESTA, NOVI DETALJI TRAGEDIJE U NIŠU: Prve komšije nesrećnog Nišlije stradalog u požaru otkrile šta se sve dešavalo

U požaru koji se dogodio jutros oko 7 sati u Nišu, izgoreo je Nišlija S.C.(70), a kako nezvanično saznajemo iz istrage, nema sumnjivih okolnosti u vezi sa ovom tragedijom.

foto: M. S.

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE! RAZBIJENE DVE BANDE DILERA: U Beogradu i Nišu uhapšena petorica sa čak 4,6 kilograma heroina (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i Bezbednosno-informativnom agencijom, u odvojenim akcijama na teritoriji Beograda i Niša, zaplenili su 4,6 kilograma heroina i uhapsili pet pripadnika dve organizovane kriminalne grupe.

foto: Printscreen MUP Srbije

ONI SU GORI OD ZVERI: Vojnici Azera odsecaju glave zarobljenim Jermenima, a onda sledi nešto još jezivije (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Na snimcima teroristi (ne mogu se nazvati vojnicima) odsecaju glave jermenskim vojnicima i poput divljih domorodaca poziraju sa „trofejima“ pred kamerama.

foto: Profimedia/AFP PHOTO / Azerbaijani Defence Ministry

VEČITI DERBI POD ZNAKOM PITANJA! Korona virus odlaže okršaj Zvezde i Partizana?

Za nedelju 18. oktobar na stadionu Partizana zakazan je novi okršaj večitih rivala koji je, zbog pandemije korona virusa, ipak pod znakom pitanja.

foto: Starsport, Shutterstock

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track