Najnovije vesti

NOVI DISTRIBUTIVNO-LOGISTIČKI CENTAR: Centrosinergija na novoj lokaciji u Makišu
Foto: Promo

NOVI DISTRIBUTIVNO-LOGISTIČKI CENTAR: Centrosinergija na novoj lokaciji u Makišu

Društvo

Jedna od vodećih distributersko-logističkih kompanija u Srbiji "Centrosinergija", deo poslovnog sistema "Moj kiosk Group", preselila je centar svojih distributivnih i logističkih usluga na novu lokaciju, Makiš.

Savremeni distributivno-logistički centar u Makišu treba da podrži ubrzano širenje postojećih i razvoj novih poslova u narednoj godini.

- Investicija u znatno veći, kvalitetniji i bolje opremljen magacinski kompleks omogućiće viši stepen digitalizacije i automatizacije procesa u distributivnom centru i transportu. Ono što je takođe veoma važno jeste što smo na ovaj način obezbedili bolje uslove rada za naše zaposlene, što će u kombinaciji sa višim stepenom automatizacije dodatno poboljšati našu produktivnost - izjavio je Zoran Popović, generalni direktor kompanije "Centrosinergija".

Misija "Centrosinergije" je da bude pouzdan i fleksibilan poslovni partner koji pruža najbolju uslugu na tržištu i gradi poslovne odnose zasnovane na poverenju i najbolje radno okruženje za svoje zaposlene, uz brigu o zajednici u kojoj posluje.

"Centrosinergija" je ekskluzivni distributer duvanskih proizvoda kompanije "British American Tobacco" za Srbiju, distributer baterija "varta", štampanih medija i robe široke potrošnje, SIM i Bus Plus kartica, Bus Plus dopuna za javni gradski prevoz u Beogradu i elektronskih pripejd dopuna kredita za mobilnu telefoniju. Pored distribucije, pruža i ceo spektar logističkih usluga i isporučuje robu na 18.000 maloprodajnih objekata.  

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...