SVAKODNEVNA BORBA

SAMA BRINE O ČETVORO DECE U KOLICIMA: Iz njihove kuće čuje se samo SMEH, a JEDNE stvari nikako se ne odriču (KURIR TELEVIZIJA)

Društvo -

Pre 35 godina Dragana je rodila zdravu devojčicu Milicu. Posle dve godine, Anu, pa Zvezdanu i na kraju Dušana. Bila je puna kuća radosti i dečije graje, o čemu je oduvek maštala.

Prvi zdravstveni problemi pojavili su se kada su krenuli u školu. Iako im je škola teško išla, prava borba počela je kada je najstarija ćerka počela da dobija krize svesti.

Detaljnim ispitivanjem kod lekara ustanovljena je neverovatna koincidencija. I Dragana i njen muž imali su isti mutirani gen, koji je na kraju doveo do toga da sva njihova deca završe u kolicima.

"To je bila sudbina, koliko god da smo dece imali, svi bi imali istu bolest".

Njena deca danas su u kolicima. O njima brine sama. Uprkos svim problemima, u njihovoj kući čućete smeh, videćete radost i volju za životom.

Ova hrabra majka pre nekoliko godina napustila je svoju karijeru kako bi se posvetila deci. Danas se trudi da im svaki dan učini lepšim, pa i pored svih nedaća koje joj je život priredio, ona se smeje, druži se i živi za svoju decu, a kako sama kaže nade da će se pronaći lek, nikad se ne odriče.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja