VIŠE OD 2 MILIONA DOLARA

BRAVO SRBIJO! Prikupljen novac za lečenje jedanaestomesečne LANE Jovanović (KURIR TELEVIZIJA)

Društvo -

Prikupljen je novac za lečenje jedanaestomesečne Lane Jovanović, koja boluje od spinalne mišićne atrofije, retke neuromišićne bolesti, potvrdio je za Kurir Lanin otac, Dimitrije Jovanović.

Lek koji može da pomogne Lani košta 2,1 milion dolara.

Pored leka, novac je bio i neophodan za Lanin transport i boravak u nekoj od klinika u Sjedinjenim Američkim Državama, gde će nastaviti lečenje.

DRAGI NAŠI POMOĆNICI, NOVAC JE SKUPLJEN, AVION SREDJEN! RADOST JE OGROMNA, A ZAHVALNOST VEČNA. HVALA VAM SVIMA DOBRI LJUDI! HVALA ZA SVAKI ODVOJEN DINAR. HVALA ZA SVAKI ULOŽEN TRUD. HVALA, JER VI SVI, LANINI STE ANĐELI ČUVARI! ✊ Sreća je tolika, da suze same teku. Koža se ježi, srce lupa, glas drhti... Šta je to što nas pokreće!? Kakva je to sila kad se mi UJEDINIMO? LJUDI, OGROMNA JE I SVIMA VIDLJIVA. NEKA SVI ZNAJU ŠTA JE NAŠ NAROD USPEO! A uspeli ste ono što je drugima skoro nemoguće. Niko nema ono što mi imamo. Niko nema srce junačko, niko nema volju čvrstu, niko nema želju jaku. HVALA VAM JUNACI. HVALA ZA VOLJU, HVALA ZA ŽELJU, HVALA ZA TRUD! ✊ ✊ ✊ Dokle god Lana ne izadje iz bolnice i ne primi Spinrazu mi ne možemo na put jer mora da prodje mesec dana od kako primi Spinrazu da primi Zolgensmu. Na žalost ova upala pluća, gubljenje akta za gutanje i bakterija sve je iskomplikovalo. Nadajmo se da ce Lana ovo uspeti da izgura, da se izbori. Jos bih samo dodala hvala mom timu, Laninim pomoćnicima, našim dugogodišnjim prijateljima koji su nam pomogli jer bez njih mi nikako ne bismo mogli. Moja kuma, sestra @Jelena Đurović, moja rođena draga sestra @Vanja Balać, draga @Vera Pašćan koja nam se svim srcem pridružila i pomagala, naš dobri prijatelj Slobodan Petrović, nasa draga drugarica @Danijela Jovanović, ova ekipa je mnogo pomogla u svaaakom smislu. Oni su nas spasili da ne poludimo? isto tako, Hvala mojoj porodici Jovanović i Martić. Jer oni su najbitnija karika u svemu ovome. Dali su nam vetar u leđa i snagu za ovu neiscrpnu borbu, isto tako i naš kum dobri @nenad Filipović @Ilija Matijašević @tamara Demić Pazarkić @dubravka demić Pazarkić , kumovi @zorica Matijašević @duda bojić lukić @milica Đuričković...@sonja jeftić, nine @Sofija Jovanović @Marina Jovanović, tetke, nasi najbliži...ovo je nasa porodica, naši prijatelji koji su se toliko dali. Koji su nas hrabrili i dizali kad smo padali, koji to jos uvek rade. Imala bih ja tu još puuuunooo da nabrajam, ali ne znam da li bi mi to sve stalo u ovaj post. Ne zamerite što nisam svakog spomenula ali mi smo vam zaista svima koji ucestvovali na bilo koji način zahvalni. Hvala za svaki sms, za svako deljenje, za

Објава коју дели Lana Jovanovic (@zalaninuzivotnubitku) дана

Lanin otac Dimitrije kaže da se Lana trenutno nalazi u bolnici u Tiršovoj i čim se njeno stanje popravi, može da krene sa lečenjem u inostranstvu.

Tokom prethodnih šest meseci građani su slali SMS poruke i organizovali brojne akcije širom Srbije i regiona, ne bi li se sakupio novac za lek.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track