TEHNOMANIJA SPREMNA ZA PRAZNIK KUPOVINE! SAZNAJTE KAKO ĆE IZGLEDATI CRNI PETAK 2020!
Foto: Promo

TEHNOMANIJA SPREMNA ZA PRAZNIK KUPOVINE! SAZNAJTE KAKO ĆE IZGLEDATI CRNI PETAK 2020!

Društvo -

Pandemija korona virusa donela je velike i nagle promene u 2020. godinu. Pored toga što se odrazila na životne navike, pandemija je uticala i na način kupovine kod potrošača, što će tradicionalni dan šopinga, Crni petak, učiniti dosta drugačijim nego ranijih godina.

Moderne i inovativne kompanije Crni petak nije dočekao nespremne.

Ove godine, Tehnomanija svoj bogat asortiman nudi kupcima uz različite pogodnosti i funkcije online. Pa tako kupci svoj uređaj mogu kupiti pomoću veb kredita u vrednosti do 400.000 dinara, a pritom celu proceduru i uzimanje kredita obaviti bez odlaska u banku. Tu su naravno i mnoge druge usluge i pogodnosti na sajtu, pa kompanija pored nove usluge Click and collect – Kupi online preuzmi u radnji u odabranim radnjama, nudi i četbot na sajtu Tehnomanije koji nalik na prodavca u radnjama kupcima nudi sve savete oko odabira najboljeg uređaja, prema traženim karakteristikama.

Pored pogodnosti na veb šopu, Tehnomanija se pobrinula i za ljubitelje šopinga u radnjama. Uz sve mere predostrožnosti, Tehnomanija je obezbedila i besplatne maske za sve posetioce maloprodajnih objekata tokom akcije, uz produženo radno vreme i trajanje same akcije kako bi kupci mogli bezbrižno i bez gužve da obiđu rafove u radnjama.

foto: Promo

Pored niza pomenutih pogodnosti, Tehnomanija je pripremila i iznenađenje u vidu „Zone najvećih popusta”, ispred odabranih radnji na otvorenom, osiguravajući na taj način jednostavnu, praktičnu kupovinu uz najviši stepen sigurnosti.

Crni petak 2020. nudi neverovatne popuste i raznovrstan asortiman uz najbezbednije iskustvo kupovine do sada. Za više informacija o ponudi posetite www.tehnomanija.rs.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track