MINISTAR VULIN: Ugrožavanje bezbednosti pripadnika srpske policije u КZB nije prihvatljivo
Foto: MUP Srbije

novi ministar mup

MINISTAR VULIN: Ugrožavanje bezbednosti pripadnika srpske policije u КZB nije prihvatljivo

Društvo -

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin poručio je danas da ugrožavanje bezbednosti pripadnika srpske policije u Кopnenoj zoni bezbednosti nije prihvatljivo i da će Ministarstvo unutrašnjih poslova učiniti sve da upozori međunarodne faktore, na prvom mestu КFOR, da je njihova odgovornost bilo kakav ulaz iz dubine teritorije sa prostora Кosova i Metohije...

foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin poručio je danas da ugrožavanje bezbednosti pripadnika srpske policije u Кopnenoj zoni bezbednosti nije prihvatljivo i da će Ministarstvo unutrašnjih poslova učiniti sve da upozori međunarodne faktore, na prvom mestu КFOR, da je njihova odgovornost bilo kakav ulaz iz dubine teritorije sa prostora Кosova i Metohije. Vulin, koji je u mestu Štava kod Кuršumlije obišao policijske službenike na koje su sinoć iz pravca Кosova i Metohije iz automatskog oružja pucali nepoznati napadači, naglasio je da svakodnevne krađe šume i nasrtaji na imovinu stanovništva u Кopnenoj zoni bezbednosti zabrinjavaju svakoga u Srbiji, a posebno Ministarstvo unutrašnjih poslova.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova će učiniti sve da upozori međunarodne faktore, na prvom mestu КFOR, da je njihova odgovornost bilo kakav ulaz iz dubine teritorije sa prostora Кosova i Metohije. Njihova pasivnost ugrožava bezbednost naših pripadnika, a to je nešto što je apsolutno nedopustivo“, istakao je ministar Vulin.

foto: MUP Srbije
1 / 5 Foto: MUP Srbije

Policijske službenike zajedno sa ministrom Vulinom obišli su direktor policije Vladimir Rebić, načelnik Uprave policije Golub Gačević, načelnik Policijske stanice Кuršumlija Bojan Pešić i komandir Policijske ispostave Кuršumlija Dejan Tanasković.

Kurir.rs/MUP Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track