EPISKOP STEFAN ŠARIĆ ZA KURIR Patrijarh se šali se nama: Nije mi ništa, izmislili ste mi koronu, da se malo odmorite od mene
Foto: Screenshot

irinej DOBRO, nema simptome kovida 19

EPISKOP STEFAN ŠARIĆ ZA KURIR Patrijarh se šali se nama: Nije mi ništa, izmislili ste mi koronu, da se malo odmorite od mene

Društvo -

Vladika Stefan Šarić, vikarni episkop patrijarha Irineja i starešina Hrama Svetog Save u Beogradu kaže za Kurir da se poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC) oseća dobro i da i dalje nema nikakve simptome koronavirusa.

foto: Youtube Printscreen

- Patrijarhovo stanje je, hvala Bogu, nepromenjeno. Nema nikakve simptome virusa, oseća se dobro, a pristao je da bude u bolnici jer ima 90 godina, kako bi se njegovo stanje pratilo, iako nema nikakvih problema. Dobro je raspoložen i šali se sa nama, kaže: "Nije meni ništa, vi ste to izmisli da malo odmorite od mene", i svima nam je puno srce što je veseo i dobro - kazao je Šarić za Kurir.

Da podsetimo, patrijarh Irinej je testiran na kovid 19 nakon povratka iz Crne Gore gde je u nedelju pred hiljdama vernika služio opelo blaženopočivšem mitropolitu crnogorosko-primorskom Amfilohiju.

(Kurir.rs/Jelena Pronić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track