KARAĐORĐEVA ZVEZDA DR MARIJI ZDRAVKOVIĆ: Orden posvećujem svima odvažnima koji su dali sve od sebe da život normalno teče!
Foto: Kurir

Najsjajnije odličje

KARAĐORĐEVA ZVEZDA DR MARIJI ZDRAVKOVIĆ: Orden posvećujem svima odvažnima koji su dali sve od sebe da život normalno teče!

Društvo -

Doc. dr Marija Zdravković, direktorka KBC "Bežanijska kosa" dobila je danas od predsednika Srbije Aleksandra Vučića Karađorđevu zvezdu trećeg stepena za "izuzetne zasluge i doprinos u sprovođenju aktivnosti na sprečavanju širenja zarazne bolesti kovid 19" povodom Dana primirja.

Dr Zdravković simbol je neumorne borbe protiv nevidljivog neprijatelja, žena - zmaj, koja je na prvoj liniji fronta bez obzira na sve muke i nedećae koje su je i lično snalazile - dva puta je preležala koronu, a zbog opakog virusa izgubila je majku.

- Veoma sam ponosna zbog ovog visokog priznanja. Posvećujem ga svim onim časnim, poštenim i hrabrim ljudima koji su u uslovima globalne pandemije kovida 19 bili dovoljno odvažni i smeli da, uprkos više nego izvesnom riziku po njih i njihove porodice, daju svoj maksimum kako bi se život u našoj zemlji odvijao normalno. Zahvaljujem se gospodinu predsedniku na prepoznatim kvalitetima - kaže za Kurir dr Zdravković.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track