PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Društvo -

Pregled najvažnijih vesti za sredu, 11. novembar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

SKANDALOZNA ODBRANA OVK TERORISTE: Monstrum koji je ubijao Srbe OVO je izjavio u Hagu

Jedan od članova takozvanog "glavnog štaba" terorističke paravojske tzv. "ovk" Redžep Seljimi negirao je danas krivicu za optužbe Speijalizovanog tužioca Kosova i Metohije, ističući da se on borio za "oslobođenje Kosova od okupatora - Srbije".

foto: Printscreen

VUČIĆ SAOPŠTIO: Danas je najteži dan za Srbiju po broju novozaraženih i umrlih od korone

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je danas najteži dan za Srbiju kada je reč o koroni.

foto: Tanjug Printscreen

UŽIVO NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI, NIKAD CRNJE BROJKE: Još 3.536 novozaraženih, 21 preminuli

U Srbiji je u poslednja 24 sata na korona virus testirano 12.514 građana, od kojih je 3.536 pozitivno.

foto: Covid19.rs Printscreen

PRETI NAM KORONA KATASTROFA, SPREMA SE IZMENA ZAKONA: Evo do detalja kolike su KAZNE i koja su ovlašćenja KOMUNALNE MILICIJE

U Srbiji je, nažalost, zabeležen novi crni korona rekord. Za 24 sata na korona virus testirano je 12.514 građana, od kojih je 3.536 pozitivno. Preminuo je 21 pacijent.

foto: EPA / RICCARDO ANTIMIANI

DRŽAVNOM CEREMONIJOM OBELEŽEN DAN PRIMIRJA Kisić: Glavno oružje 21. veka koje nas vodi u bolju budućnost su mudrost i dijalog

Svečanom državnom ceremonijom i polaganjem venaca na Spomen kosturnicu branilaca Beograda na Novom groblju danas je obeležen Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

foto: Emilija Jovanović

VUČIĆ URUČIO ODLIKOVANJA: Nemoguće vratiti dug koji imamo prema svim laureatima! Evo kome je doktor Kon posvetio svoj orden

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će, povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, uručiti odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama u borbi protiv kovida 19, kao i drugim ličnostima.

foto: Instagram Printscreen, Budućnost Srbije

KURIR NA MESTU SAČEKUŠE U BRAĆE JERKOVIĆA: Ubica s crnom maskom i kačketom sasuo 5 metaka u SINA NEKADAŠNJEG FUDBALERA ZVEZDE

U naselju Braće Jerković, u Beogradu, jutros oko 10 časova desila se pucnjava. Sa više metaka iz pištolja ubijen je muškarac (41) u istoimenoj ulici ispred broja 201.

foto: Ana Paunković

ZAVRŠEN UVIĐAJ U BRAĆE JERKOVIĆA: Policija odnela telo ubijenog Repčića (FOTO, KURIR TV)

Posle obavljenog uviđaja na mestu jutrošnjeg ubistva Vedrana Repčića (41) u beogradskom naselju Braće Jerković, telo je odneto sa parkinga na kojem je između dva automobila ubijen.

foto: Ana Paunković

POGLEDAJTE UKP U AKCIJI NA ZLATIBORU: Kako su se samo prišunjali! Ovako je pao dvojac uhapšen za pokušaj likvidacije Alibega VIDEO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su M. R. (28) i S. S. (26) zbog postojanja osnova sumnje da su kao članovi kriminalne grupe učestvovali u pokušaju likvidacije 40-godišnjeg muškarca pre sedam dana u Novom Beogradu.

foto: MUP

NAPADAČI NA ALIBEGA ČLANOVI KLANA ČIJI VOĐA JE U ZATVORU: Policija traga za jatacima koji su sakrili pucače na Zlatiboru

Miloš R. (28) i Svetozar S. (26) uhapšeni su zbog sumnje da su članovi kriminalne grupe koja je, kako se veruje, u borbi za prevlast na narko-tržištu, pokušala da likvidira Nenada Alajbegovića (41), zvanog Alibeg, 3. novembra na Novom Beogradu.

foto: Damir Dervišagić, Prinskrin

JERMENIJA IMA RAZLOGA DA BUDE BESNA: Ostao im samo delić teritorije, evo ko je najviše profitirao (MAPA)

Jermenija je bila prinuđena da potpiše sporazum o prekidu rata u Nagorno-Karabahu da bi izbegla vojni kolaps, izjavio je jermenski premijer Nikol Pašinjan.

foto: Twitter/EPA/Profimedia

MARINKO ROKVIĆ HITNO OPERISAN! Posle hirurške intervencije pevač još u bolnici! SIN NIKOLA: Nadamo se najboljem

Nakon rutinske kontrole lekari su ustanovili da folker mora da ostane u bolnici, pa je u utorak uveče izvršen hirurški zahvat.

foto: Marina Lopičić

PREMINUO MILETA LISICA: Legendarni košarkaš Zvezde umro posle duge i teške bolesti

Legendarni košarkaš Crvene zvezde Mileta Lisica preminuo je u 55. godini posle duge i teške bolesti.

foto: Profimedia

PRVA POBEDA ZVEZDE NA GOSTOVANJU U EVROLIGI: Crveno-beli PREGAZILI Asvel, nova BRUTALNA partija Lojda! VIDEO

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipe Asvela na gostovanju u Francuskoj sa 89:68 u odloženoj utakmici 4. kola Evrolige.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track