Najnovije vesti

PREMINUO JABLAN MEDENICA: Porodica sumnja da je umro od korone, podnela krivične prijave protiv osobe iz bliskog okruženja čoveka
Foto: Privatna Arhiva

Umro ugledni privrednik

PREMINUO JABLAN MEDENICA: Porodica sumnja da je umro od korone, podnela krivične prijave protiv osobe iz bliskog okruženja čoveka

Društvo

Ugledni privrednik Jablan Medenica i vlasnik jednog hotela na Srebrnom jezeru preminuo je prošle nedelje, a iz bolnice je saopšteno da je umro od posledica korona virusa. Međutim, porodica preminulog čoveka zatražila je obdukciju tela sumnjajući u zvaničnu verziju smrti. Takođe, članovi najuže porodice podneli su i krivičnu prijavu protiv osobe iz najbližeg okruženja preminulog čoveka.

Oni zahtevaju da se naloži obdukcija tela oca. Medenica je 12. novembra ekspresno odveden od kuće, a sutra mu je utvrđeno da je pozitivan na kovid 19. Iako se osećao dobro toga dana, posle nekoliko dana bolničkog lečenja porodici je saopšteno da im je otac premunio od posledica korona virusa.

Zahtevaju da se uradi obdukcija, jer po preporuci svetskih medicinskih stručnjaka, tri dana po smrti je moguće regularno raditi obdukciju. Porodica traži da se utvrdi pod kojim okolnostima je čovek navodno zaražen i koji je pravi uzrok smrti.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...