BIO JE HEROINSKI ZAVISNIK

POSLE 8 GODINA U KANDŽAMA DROGE DOTAKAO DNO: Samo je hteo da se sve završi, a sada uspešno pomaže drugima (KURIR TELEVIZIJA)

Društvo -

Dalibor Šarić sa 14 godina počeo je da konzumira narkotike. Kao i svaki srednjoškolac, bio je radoznao i mislio da njemu ne može da se desi ništa loše. Ipak, desilo mu se i to već u 22. godini, kada je postao zavisnik od heriona.

"Problemi su krenuli kada sam počeo da koristim teže droge. Prvo je to bio ekstazi, a završio sam kao heroinski zavisnik. S jedne strane bili su radoznalost i osećaj praznine koju čovek oseća, isto tako i želja da se nađeš u društvu starijih i da budeš viđen na određeni način. Počneš i ne razmišljajući o posledicama i šta će doneti u tvoj život i život tvoje porodice", započeo je Dalibor.

Kaže da je u više situacija znao da je u problemu. Prelomni momenat za njega na putu ka izlečenju bio je onaj kada je osvestio da je potpuno ravnodušan i da mu nije do života. Hteo je samo da se sve završi. Tada je potražio pomoć i danas se ne stidi da ispriča svoju priču, jer na taj način, svojim primerima i iskustvom pomaže i drugima.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track