FRANCUSKA NEDELJA 2020: Onlajn susreti i francuska gastronomija u bezbednim uslovima
Foto: Promo

FRANCUSKA NEDELJA 2020: Onlajn susreti i francuska gastronomija u bezbednim uslovima

Društvo -

Iako 2020. svakodnevno pred nas stavlja nove izazove i značajno utiče na životnu dinamiku, Francusko-srpska privredna komora je odlučila da i ove godine, od 23. do 29. novembra održi Francusku nedelju. Ona je ovog puta koncipirana kao siguran prostor za susrete, razmenu i upoznavanje sa francuskom kulturom, a u skladu sa svim preporučenim I propisanim merama usled globalne pandemije korona virusa i omogućiće svim učesnicima da se informišu, umreže ili učestvuju na nekoliko događaja.

U okviru Francuske nedelje, kao i svake godine, možete posetiti Onlajn sajam zapošljavanja, na sajtu www.francuskanedelja.rs. I pored velike krize i nesigurnosti, neka preduzeća i dalje zapošljavaju, te je ovo prilika da se posete virtuelni štandovi kompanija koje trenutno imaju otvorene pozicije za zaposlenje. Na štandovima možete saznati više o kompanijama, iskustvima zaposlenih, konkurisati za otvorene pozicije, ali i stupiti u direktan kontakt putem aplikacije za čet.

Pored Sajma zapošljavanja, program nudi i druge onlajn sadržaje gde se možete informisati o najaktuelnijim temama poput digitalizacije upravljanja energijom ili najnovijim punjačima za električna vozila. Za kompanije iz Francuske pripremili smo info-sesije u vezi sa otvaranjem preduzeća u Srbiji, kao I različitim privrednim sektorima.

Kao i svake godine, nudimo i sadržaje za studente, pa će do nedelje, 29.11. svi zainteresovani studenti moći da se prijave na konkurs na kome mogu osvojiti pristupnicu za riznicu znanja ove kompanije, u trajanju od godinu dana i na taj način steći nove kompetencije važne za dalje usavršavanje i uspešan razvoj karijere.

Kupovinom vaučera imaćete priliku da degustirate specijalitete kuvara Gijoma Iskandara, nosioca Mišelinove zvezdice, propraćene luksuznim vinima koja obezbeđuje Delice.

Više informacija o ovogodišnjem izdanju Francuske nedelje, možete naći na sajtu Francusko-srpske privredne komore www.ccfs.rs.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja