SNJEŽANA JE NESTALA PRE MESEC DANA U ČAČKU, A SADA SU OBJAVLJENE NOVE FOTOGRAFIJE: Apel građanima da ih dobro pogledaju, evo zašto
Foto: RINA

porodica moli za pomoć

SNJEŽANA JE NESTALA PRE MESEC DANA U ČAČKU, A SADA SU OBJAVLJENE NOVE FOTOGRAFIJE: Apel građanima da ih dobro pogledaju, evo zašto

Društvo -

Snježana je majka sedmomesečne bebe

Snježana Zoranović (40) nestala je 7. novembra u Čačku bez traga i od tada njena porodica i policija tragaju za njom.

foto: Facebook Printscreen

Sada su objavljene njene fotografije u grupi Nađimo Snježanu uz apel svim građanima Srbije da obrate pažnju na fotografije garderobe koju je nestala žena nosila dana kada joj se izgubio svaki trag.

foto: Printscreen/ Facebook/ Nađimo Snježanu

- Molimo sve koji imaju video nadzor na svojim kućama, radnjama, zgradama da pogledaju snimke od 07.11. od 10.30 pre podne. Ukoliko vidite osobu koja bar malo podseća na Snježu odmah nam javite na 0636759330 ili screenshot-ujte snimak i pošaljite u inbox. Snježa je taj dan nosila jaknu sa kapuljačom na kojoj je krzno, naočare za sunce, manji ranac, tamne patike sa roze đonom - piše u objavi na Fejsbuku.

Snježanin suprug rekao je ranije da je u potragu uključena policija, ali i članovi porodice.

- Raspitujemo se svuda kako bismo dobili bilo kakvu informaciju. Niko nam ništa nije javio. Jedino šta želim jeste da je dobro, da se vrati kući - kaže suprug.

Inače, Snježana je majka sedmomesečne bebe, i kobnog dana je, prema priči njene porodice, rekla da ide da prošeta.

Izašla je iz kuće i više se nije vratila.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track