Učinite svoj dom sigurnijim uz dobrog i pouzdanog komšiju
Foto: Promo

Učinite svoj dom sigurnijim uz dobrog i pouzdanog komšiju

Društvo -

Koliko puta ste izašli iz kuće i posle nekoliko trenutaka osetili uznemirenost jer niste sigurni da li ste isključili peglu, bojler, rernu ili neki drugi uređaj iz struje? Dobro je poznata činjenica da su ljudi upravo zbog tih misli u stanju da se vrate sa posla, pa čak i sa puta na koji su upravo krenuli, kako bi se uverili da je kod kuće sve u redu.

Ne kaže se bez razloga da je dobar komšija zlata vredan. Da pozajmi malo šećera, da ponese uz stepenice onu kesu iz prodavnice koja nam je zamalo ispala. Da pričuva dete ili zalije cveće i provetri stan dok nismo tu.

Ali, šta ako tog komšije nema? Šta ako ste se tek doselili u novi kraj i stan, napravili svoju oazu mira i sigurnosti, a onda shvatili da ne poznajete nikoga u komšiluku? Ili ako ste starosedelac, ali su sve komšije “od poverenja” na zasluženim odmorima, u banjama, na produženim vikendima ili nekim novim adresama? Shvatite kako nemate kome da ostavite ključ ukoliko odete van grada za vikend ili kako zbog različitih spletova okolnosti nema ko da vam pomogne ukoliko se desi bilo koja vrsta nezgoda u stanu.

Međutim, ipak postoji jedan veoma dobar i pouzdan komšija koji je uvek tu, koji zapravo ni ne živi u vašoj zgradi. Reč je UNIQA osiguranju domaćinstva koji vam može biti “komšija” kakvog bi svako poželeo. Uz UNIQA osiguranje, klijenti imaju jedinstvenu priliku da obezbede potpunu zaštitu i sigurnost stana, kuće ili vikendice. Ove objekte možete osigurati za svega 1,5 evro po kvadratnom metru stana za celu godinu. Polisa pokriva troškove štete u slučaju požara, izliva vode iz instalacija, loma stakla i provalne krađe, kao i nadoknadu za štete pričinjene trećim licima, odnosno na okolnim stanovima negujući dobre odnose sa svim komšijama.

Uz to, izborom odabranog paketa osiguranja doma, UNIQA vam, u saradnji sa kompanijom VIP Mobile, poklanja Smart Home uređaje, za kontrolu i nadzor objekta, gde god se nalazili. Sve što vam je potrebno za upravljanje ovim uređajima jeste telefon ili tablet i internet. Jednostavno, instalirate aplikaciju i zaboravite na sve potencijalne brige oko stana.

Jer, neželjeni događaji u kući se mogu desiti bilo kome, bilo kad, a samo jedan takav događaj u trenutku može da uništi sve što je godinama stvarano. Nekada to čak može biti i u trenutku kada smo u susednoj sobi. Zbog toga je izuzetno važno da uvek mislimo na sigurnost svog doma i da svoj dom držimo u srcu, ali i na oku. Da na svaki mogući način zaštitimo sebe i svoje bližnje. I da uvek u blizini imamo tog pouzdanog komšiju - zlata vrednog.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track