NAJBOLJE MESTO ZA ŽIVOT: Gradska oaza koja pruža sve što vam treba
Foto: Promo

Blok 64

NAJBOLJE MESTO ZA ŽIVOT: Gradska oaza koja pruža sve što vam treba

Društvo -

Za 272 stana ukupne kvadrature 91.000 kvm I 30.000 kvm poslovnog prostora sa 17 lokala biće obezbeđeno čak 865 parking mesta

Mali grad u srcu metropole koja nikada ne spava, porodična oaza u epicentru poslovnog dela grada, komfor i toplina koji prate savremen koncept stanovanja - sve to sjedinjeno je u novom kompleksu koji niče u najprestižnijem delu Novog Beograda, Bloku 64.

foto: Promo

Ovde ćete imati sve to je potrebno: udobnost i sigurnost, luksuz i dostupnost najrazličitijih sadržaja, fantastičnu povezanost sa najvažnijim saobraćajnicama, a istoremeno inriman prostor za sebe i vaše najdraže.

Visok kvalitet stanovanja

Stambeno poslovni objekat „The One“ nalazi se u Beogradu, na uglu ulica Omladinskih brigada i Đorđa Stanojevića u novobeogradskom bloku 64 sa ukupno 91.000 m2 izgrađene površine podeljene u dve građevinske faze. Drugim rečima, u jednom od najboljih delova, u blizini poslovnog kompleksa Airport City i mega marketa Roda, ali I tržnog centra Delta City, restorana, parkova I igraonica za decu na otvorenom.

foto: Promo

Cilj investitora projekta “The One” bio je saomoguće visok kvalitet stanivanja, a s obzirom na urbanističku postavku i arhitektonsko oblikovanje samog objekta, u tome su u potpunosti uspeli.

Budući da postoji veći broj lamela u okviru kompleksa, to omogućava mali broj stanova po jednoj lameli. Na taj način, budući stanari mogu računati na veću udobnost stanovanja, praktičnost, intimnost, kao i na lakšu upotrebu sadržaja objekta.

Nov stil života

Moderni stanovi premijum kvaliteta deo su novog koncepta stanovanja koji podržava luksuzan, aktivan i udoban životni stil i brine o udobnosti svojih kupaca.

Početna ideja da pruži stanarima kvalitet više od samo moderno opremljenih funkcionalnih stanova, u potpunosti je ispunjena. Samo za vas kreiran je ambijent koji je humanizovao prostor, posebno vodeći računa o zeleninu kao važnom elementu u projektovanju naselja.

foto: Promo

Na Novom Beogradu je u poslednjih deset godina formiran novi stil života, uslovljen komfornim saobraćajnicama, uređenim zelenim površinama, velikim brojem komercijalnih sadržaja, kao i školskim i vanškolskim sadržajima, što značajno menja sliku ovog dela grada.

I zato, ako ste u potrazi za idealnim mestom za život, i potreban vam je mir u gradu koji nikada ne spava, onda je “The One” prvo mesto za vas.

Posebno ako imate u vidu da iza projekta stoji kompanija Aleksandar Group, koja na tržištu Srbije posluje više od četvrt veka. Do sada je Aleksandar Group na području Novog Sada i Beograda izgradila preko 350.000 m² stambenog i poslovnog prostora.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track